Afrodita Hydra Patch Hydraboost Serum

Današnja crtica bit će posvećena preparativnom proizvodu. Ne želim da zaboravite činjenicu da je njega lica važnija od šminke! Kada imam lijepu i zdravu kožu lica deset se puta više veselim šminkanju jer mi šminka izgleda puno bolje – tu prvenstveno mislim na tekući puder i makeup lica. Zato mi jutarnja rutina nikad ne prolazi bez nanošenja seruma (zbog moje masne kože serumi su idealan izbor). U nedavnom članku i videu koji sam objavila recenzirala sam Eucerin Dermopure liniju i jedan veći nedostatak toj liniji bila mi je bogat(ij)a krema pa sam u trenutni režim odlučila uključiti serum o kojem vam danas pišem – Afrodita Hydra Patch Hydraboost Serum.

Afroditina Hydra Patch linija namijenjena je dehidridanoj koži, a ako me pratite duže vrijeme znate da je moja koža izrazito masna, ali dehidrirana. Često je jako isušena i treba mi neki proizvod koji će ju dobro nahraniti, ali ne zamastiti. Ovaj serum me jako ugodno iznenadio. U samo dva dana (imajte na umu da sam oko 40 dana koristila isključivo Eucerin liniju u kojoj nisam imala hidratantnu kremu) moje lice je bilo duplo mekanije i nahranjeno. Na pakiranju piše “SOS for tired & dehidrated skin” i nakon svojih iskustava ja u to apsolutno vjerujem. Nanosim ga samo ujutro i stvarno mi je promijenio stanje kože.

U usporedbi s Balea Aqua serumom (uspoređujem ju s njim jer nas je većina isprobala taj serum i jako je hvaljen) serum je nešto gušći i ipak mrvicu bogatiji. Dok Balea Aqua serum samo privremeno nahrani kožu (stvarno mislim da nema nikakve dugotrajnije utjecaje na kožu, ali i dalje ga volim koristiti kao podlogu za makeup kada mi koža treba dodatni boost) Afrodita Hydra Patch serum ostavlja trajnije promjene na koži.

Preporučuje se da serum koriste osobe iznad 20 godina, a i cijela Hydra Patch linija je namijenjena toj dobnoj skupini.

Cijena: oko 73 kn
Gdje kupiti? Bipa, DM, Muller ili Afrodita web-shop
Količina: 30 ml

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *