Alverde mineralni transparentni tekući puder (primer)

Ljetni mjeseci donose visoke temperature i jedan od najvažnijih pomagača za dugotrajnost vašeg makeupa je primer (bio to primer za lice ili kapke). Zbog svoje masne kože, bazu za sjenilo nosim tokom cijele godine, a bazu za lice prvi sam puta kupila i isprobala tek nedavno.

Baza za sjenilo kojom sam izuzetno zadovoljna jest Essence I<3Stage baza, a što mislim o Alverde mineralnom transparentnom tekućem puderu (koji se na lice može nanositi samostalno ili kao primer), saznajte u nastavku!

SAM_2788

Puder/primer dolazi u količini od 30 mililitara, što je klasično za ovakav i slične proizvode. Ja sam ga kupila pred istek roka trajanja, pa mu je cijena bila samo 6 kuna, ali ga inače možete nabaviti za 20ak kuna, što je sasvim pristupačna cijena.

SAM_2792

Zapakiran je u tubicu iz koje se vrlo lako istiskuje i kontrolira količina istisnutog proizvoda. Miris mi je u početku bio malo neugodan, ali sada mi jako lijepo miriši. Podsjeća na miris losiona poslije sunčanja.

SAM_2794

Primer je boje kože nakon što ga istisnete iz pakiranja, ali razmazivanjem postaje transparentan. Na licu je u potpunosti neprimjetan, samo što mi je lice mekanije i zaglađenije. Zadovoljna sam što učini mojoj koži i kako je pripremi na ono što slijedi.

SAM_2795

Nažalost, nisam primijetila da mi puder ili bb krema zbog primera traje nešto duže ili da mi se lice sporije zamasti. U pravilu je sve isto, osim što puder izgleda prirodnije na licu i ljepše se nanosi.

SAM_2796

Ako tražite pravi primer za lice, ne preporučam ovaj, ali ću ga ja svakako iskoristiti do kraja.

SAM_2797
Ocjena: 4

Koji bi mi primer vi preporučili?

Slični postovi:2 thoughts on “Alverde mineralni transparentni tekući puder (primer)”

  • Ja bih ti preporučila Evelinov art senic primer (tako se zove ako se ne varam, potrošila sam bočicu i bacila je tako da nisam sigurna), odličan je, stvarno šminka traje duže u njega i kupila sam ga po preporuci, makar i nemam problematičnu kožu, potrošila sam ga u roku 6 mjeseci, mislim da sam ga kupila u kozmu u importanneu iako pretpostavljam da ima u svim manje-više kozmo drogerijama koje drže eveline kozmetiku, (dobro da si me sjetila, morala bih kupiti novi) koštao je oko 50 kn. 😀 toplo preporučam! Btw. Zašto si stala s nail art izazovom? Super su mi tvoji dugački nokti i kreativne ideje ;))

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *