Avon Beauty Blog Day 2014 – event + video haul

Beauty Blog Day je event koji se ove godine održao drugi puta. To je druženje beauty bloger(ic)a i sponzora, slušanje korisnih predavanja i predstavljanje noviteta.

Ove godine održao se 15.3. u Restoranu Maksimir u Zagrebu. Ja ga prošle godine nisam posjetila zbog vremena, ali ove godine sam rezervirala tu subotu već mjesec dana prije. 😀

IMG_0228

Dogovorila sam se s jednom kolegicom blogericom da ćemo zajedno putovati jer živimo u istom kvartu! Radi se o Martini s bloga CoutureNails. Martina je simpatična i ugodna osobica, te sam s njom provela većinu vremena i vjerujem da ćemo i dalje ostati u kontaktu. 🙂

SAM_0595

Evo što sam ja nosila za ovaj (nama) svečani event:

SAM_0597

Što se tiče službenog djela događanja, poslušali smo dvije korisne prezentacije o povećanju čitanosti naših blogova, čuli kakve novitete nam donose Vichy i Avon, a na kraju imali i otvorenu diskusiju s PR managericama, Petrom Mlakar ispred Vichija i Lucijom Josipović ispred Avona, koje su bile predivne i s kojima bi suradnja bila kao u snovima.

SAM_0581

Što se tiče hrane, tijekom okupljanja doručkovale smo fine Natur House keksiće, užinu nam je pripremio Avon, a radilo se o voću, muffinima i kolačićima, dok nam je fini ručak pripremio sam restoran! Kao desert papala sam Haagen-Dazs sladoled s Oreo keksima – prefino!

IMG_20140315_113020

U pauzama između službenih dijelova družile smo se i proučavale male kutke naših sponzora – Nivea, L’Oreal, Kerastase, Essie, Biobaza i Avon. Tamo smo mogle dobiti i besplatno šminkanje ili lakiranje noktiju.

SAM_0575

SAM_0576

SAM_0577

SAM_0588

SAM_0591

SAM_0585

Na kraju okupljanja bilo je proglašenje naj blogerice za 2013-tu godinu, a to je Martina Dear Skin. 🙂

Prije nego skoknete na video da vidite s kakvim su nam poklonima obasipali sponzori na odlasku kući, samo želim zahvaliti svim organizatorima i sponzorima, hvala Ani i Mireli na odličnoj organizaciji ovog događaja, hvala svim kolegicama blogericama na lijepom druženju i, konačno, hvala vama čitatelji, što ste dali dovoljno maha ovom mom blogu!

Slični postovi:12 thoughts on “Avon Beauty Blog Day 2014 – event + video haul”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *