Avon Big&False lash maskara

Prije nekoliko mjeseci Avon je u svoju ponudu uveo novu maskaru. Nazvali su je Big&False lash maskarom. U ovoj liniji možete pronaći i Big&Daring volume maskaru koju nisam još isprobala, ali zvuči mi dosta zanimljivo!
Ja sam svoju počela koristiti tek prije nešto manje od mjesec dana jer sam imala otvorene neke druge maskare, ali sad mi je žao što joj nisam dala priliku i ranije!

DSCN5730

Maskara dolazi u količini od 10 mililitara po cijeni od 75 kuna, ali u trenutnom katalogu je na sniženju i koštat će vas samo 45 kuna.

• pruža efekt umjetnih trepavica
• traje cijeli dan
• bez grudica, mrvljenja ili razmazivanja

DSCN5734

Za početak moram reći da je četkica za moje oči dosta velika i inače ne volim takve ogromne četkice. I s ovom je dosta teško uredno nanijeti maskaru na donje trepavice, ali s vremenom sam se ispraksala. Što se tiče same maskare, kao i većina ostalih potpuni sjaj poprima tek nakon otprilike 7 dana nakon otvaranja kada postane malo gušća radi zraka s kojim je došla u doticaj.

Jako je efikasna u uvijanju trepavica, a uistinu i traje cijeli dan bez trušenja ili razmazivanja. Ako je, ipak, nosite preko osam sati moći ćete primijetiti razmazivanje na donjoj liniji trepavica u vanjskom kutu oka, pogotovo ako ne nosite sjenilo ili tuš, ali meni se to događa s većinom maskara.

DSCN5738

Mojim trepavicama dovoljna su dva sloja kako bi izgledale ovako kao što sam vam prikazala na swatchu (desno oko s maskarom, lijevo bez). Inače imajte na umu da imam jako kratke trepavice. Koristim ricinusovo ulje neko vrijeme kako bi se oporavile, ali ne vidim baš nekog pomaka. 🙁

Što se tiče skidanja maskare, malo se teže skida ako koristite vodu i umivalicu (na što sam ja navikla) pa je nakon umivanja uvijek trebam dodatno odstraniti micelarnom otopinom. Micelarna ionako spada u moju večernju rutinu pa mi ne smeta previše, iako ne volim što uvijek uprljam ručnik ostacima maskare.

DSCN6047

Jeste li isprobale ovu maskaru i koji su vaši dojmovi? Imate li neke druge favorite među Avon maskarama?

*PR proizvod

Slični postovi:3 thoughts on “Avon Big&False lash maskara”

  • Imam ju i slažem se sa svime što si navela. Samo što je ona po meni savršena maskara za dnevni look, a manje da daje efekt umjetnih trepavica. Daje taj efekt sa barem tri sloja maskare, ali s drugim maskarama to mogu postići i sa dva sloja 😀 Dobra, možda i bolja od ove mi je bila Avon Infinitize (narančasta) maskara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *