Avon Golden Bliss ulje i krema

Jako volim losione i kreme za tijelo iako ih ne koristim onoliko često koliko bi trebala. Srećom, imam dosta zahvalnu kožu tijela koja nije odviše suha, ali volim je tu i tamo nagraditi dobrim hranjenjem. Danas ću vam predstaviti dva proizvoda iz Avon Skin so soft Golden Bliss linije. Čini mi se da su ovi proizvodi idealni za nadolazeće proljeće. Radi se o suhom ulju u spreju i kremi za ruke i tijelo.

Avon Skin so soft (1)

Oba proizvoda u sebi sadrže arome lavande, smokve i vanilije. Ja inače ne volim miris lavande, ali u ovim proizvodima miris je jako dobro izbalansiran s ostalima pa nije preintenzivan, na prvu ga čak ni ne možete osjetiti. Također, oba proizvoda su namijenjena hidrataciji i njezi kože.

Avon Skin so soft (2)

Krema za ruke i tijelo (Silky hand and body souffle)

Količina: 200 mililitara

Cijena: 49 kn u trenutnom katalogu (regularna cijena je 60 kn)

Avon Skin so soft (3)

Avon Skin so soft (4)

Ova krema jako se brzo razmazuje i ne ostavlja bijele tragove. Ostavlja zdrav sjaj na koži iako u sebi ne sadrži svjetlucave čestice. Malo je proizvoda dovoljno za veće površine jer se razmazivanjem pretvori u proizvod koji je nešto više tekuć nego kad ga istisnete iz tube. Jedino što mi se ustvari ne sviđa je upravo ta tuba zato što se dosta teško istiskuje, a pogotovo kada su vam ruke masne od kreme. Miris se na koži zadrži dosta dugo, ali kao i kod svih drugih proizvoda tog tipa, ne možete očekivati čuda. 🙂

Suho ulje za tijelo u spreju (Dry oil spray)

Količina: 150 mililitara

Cijena: 43 kn u trenutnom katalogu (regularna cijena je 50 kn)

Avon Skin so soft (5)

Avon Skin so soft (6)

Avon Skin so soft (7)

Ovo ulje je prije upotrebe potrebno dobro protresti kako bi se svjetlucave čestice digle s dna pakiranja i izmiješale s uljem. Čini mi se da ih u omjeru s uljem ima jako malo pa zbog toga nisu previše vidljive na koži, ali ipak se dobije jedan zdrav i lijep odsjaj. Svjetlucave čestice su dosta sitne i suptilne pa ne izgleda too much. Ustvari sam jako zadovoljna s ovim uljem i najčešće ga koristim u kombinaciji s kremom, najčešće na ramenima i rukama koje se i vide. Jedino mi se čini da nije tako dobro u hidrataciji kože pa bih, eto, svakako preporučila korištenje još nečega u tu svrhu. Jako se brzo upija i uopće nije masno (ipak se zove suho ulje!).

Koji su vama Avonovi proizvodi za njegu tijela najdraži?

*PR proizvodi

Slični postovi:2 thoughts on “Avon Golden Bliss ulje i krema”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *