Avon Jeanetic!

Jeste li ikada naručivali odjeću u katalozima? Je li i vaša mama na kućnu adresu dobivala Neckermann kataloge pa ste vi danima birale što će vam naručiti? Avon je u svoje kataloge prije nekoliko godina počeo uvoditi modne dodatke poput torbi i novčanika, a sada nude i velik broj odjevnih komada. Tako su u prošlom katalogu predstavili Jeanetic liniju koja se sastoji od tri odjevna komada – slim fit hlače, jakna (koju ću vam pokazati drugom prilikom) i haljina (koju gledate danas).

Što se tiče cijena, moram priznati da nisu baš za svaki džep, ali odma ću napomenuti da kvaliteta zaista opravdava. Primjer je upravo ova haljina koju danas nosim – vidi se da ima strukturu i materijal je kvalitetan (ni jedan proizvod nije izrađen od čvrstog trapera od kakvog su inače napravljene traperice već od pamuka s efektom trapera pa je odjeća mekana i elastična). Haljina ima dva duboka džepa sa svake strane što je idealno za cure koje ne znaju kamo bi s rukama (ja sam jedna od njih 😀 ), idealne je dužine koja je čini prigodnom za školu, faks i posao i ima blagi izblijeđeni efekt na području džepova.

Haljina je vrlo jednostavna pa je nisam željela ugušiti nekakvim drugim statement komadima, ali sam ipak htjela outfit učiniti posebnim pa sam uz crne gležnjače dodala čarape.

  • Haljina: Avon, 289,90 kn – LINK
  • Gležnjače: CCC, 249 kn – LINK
  • Čarape: Calzedonia, 11 kn

Avon Jeanetic Dress (3)

Avon Jeanetic Dress (4)

Avon Jeanetic Dress (5)

Avon Jeanetic Dress (6)

Avon Jeanetic Dress (7)

Avon Jeanetic Dress (9)

Avon Jeanetic Dress (8)

Avon Jeanetic Dress (2)

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *