Avon Magic Effects lakovi za nokte

Oduševljena sam Avonovom ponudom lakova! Mislim da su napravili odličan posao i jako mi je drago da su ubacili različite finishe, teksture i boje. Baš svatko si može naći ono što želi (još ako tu uzmete u obzir ostale lakove koje su imali u ponudi i do sada). Magic Effects lakovi za nokte nova su linija koja je u ponudi tek nekih mjesec dana i već ste vjerojatno za njih čuli s raznih strana.

Dolaze u nekoliko linija:

Magic Effects Fringe lak za nokte – Lak za nokte s 3D efektom koji se može koristiti kao završni lak ili samostalno. Dolazi u 4 neodoljive nijanse.

Magic Effects Matte lak za nokte – Mat je u trendu! Za one koji ne vole sjaj na noktima imamo savršene lakove. Mat lak za nokte je velike prekrivne moći i dolazi u 4 nijanse.

Magic Effects Mineral Crush lak za nokte – Sand efekt ili efekt pijeska je u zadnje vrijeme jako popularan. Sad ga i vi možete isprobati. Naš je obogaćen i kristalnim šljokicama za poseban 3D efekt. Dolazi u 6 nijansi.

Magic Effects Matte završni lak za nokte – Satenski mat za one koje žele mat efekt, a imaju već svoje omiljene lakove u kolekciji. Jednostavno pretvorite omiljeni lak za nokte u mat lak za nokte. Nanesite svoj omiljeni lak i nakon toga mat završni lak i voila – on će se postati matiran!

Magic Effects Diamond Shatter završni lak za nokte – Holografski sjaj za one koje žele poseban neodoljiv sjaj na svojim noktima. Uživajte u ovom laku koji možete nanijeti preko svog omiljenog laka i tako mu dati poseban izgled.

DSCN2020

Na fotografiji vidite da sam ja na recenziju dobila četiri laka – dva iz Matte linije i dva iz Mineral Crush linije.

Lakovi dolaze u količini od 10 mililitara, po cijeni od 48 kuna.

DSCN2015

Mineral Crush linija

Odlučila sam prvo pisati o ovoj liniji, zato što o sljedećoj nemam previše lijepih riječi. Čini mi se kao da su totalne suprotnosti.

DSCN2022

 

DSCN2025

Nijanse koje vam predstavljam su agate (ljubičasta) i topaz (tirkizna). Malo je reći da sam zaljubljena u obje boje, a što se ove linije tiče, voljela bih (s)kupiti i sve ostale.

Ono što me posebno oduševilo jest, naravno, finish lakova i njihova trajnost. Ovo su tzv. “hrapavci” ili “teksturci”, što znači da vam nokat neće biti gladak, već ćete moći osjetiti svaku šljokicu kada prstom prelazite preko nokta. To je vrlo dobar način da iskočite iz svoje sigurne zone, a da ne radite prevelik odmak (npr. geliranje). Ovi nokti su totalno efektni!

O trajnosti bih mogla do preksutra, pet dana će proći dok će lak polako početi pucati pri vrhovima, što nisam iskusila s nijednim drugim lakom. To pripisujem već spomenutoj hrapavoj teksturi laka. Čak ni skidanje nije veliki problem (kao što to inače zna biti s lakovima koji sadrže glitter). Trebat će vam tri-četiri vatice i malo truda.

Matte linija

DSCN2023

Matte liniji sam se na prvi pogled na kolekciju neopisivo veselila. Više od svih ostalih. Jednom davno sam imala mat nadlak i baš sam ga jako voljela.

Nijanse koje vam predstavljam su white i black.

Na prvo mazanje su me oduševili, pogotovo bijela nijansa. Jako su pigmentirani i suše se 100% mat, bijela totalno izgleda kao korektor. No, održati ih na noktima dulje od prvog tuširanja je nemoguća misija. Znači ja sam ovaj lak imala jedno popodne. Tuširanje ne samo da ih blago ošteti, već vam skine lak do pola nokta. Kod crne se i mat efekt u potpunosti izgubio, postao je polusjajan. Zbog toga nemam swatch crnog laka – nisam ga ni uspjela poslikati, a ponovno ga sigurno neću nanositi!

Užasno, užasno sam se razočarala. Bijelu ću možda nastaviti koristiti kao bazu za ombre manikure, pa vidjeti da li funkcionira na taj način. Iako mi onda uzalud mat efekt. 🙂

SWATCHEVI

DSCN2013

 

DSCN2118

 

DSCN2119

Znate li neki brand koji proizvodi dobre matt lakove?
Jeste li isprobali koji od novih Avon Magic Effects lakova za nokte? Koji vam je najdraži?

 

Slični postovi:5 thoughts on “Avon Magic Effects lakovi za nokte”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *