Avon Mark. | prvi dojmovi + makeup tutorial + darivanje!!

Avon Mark. kolekciju prvi puta sam vidjela prije nekoliko mjeseci na Instagramu kod neke strane influencerice. Nakon toga sam u više navrata pokušala pronaći tu fotografiju kako bi mogla saznati malo više o toj kolekciji, ali moje potrage su bile neuspješne. Mjesec dana nakon toga naš, pritom mislim hrvatski, Avon najavio je dolatak upravo te kolekcije i bila sam jako uzbuđena. Odavno me neka linija nije toliko obuzela na prvu, a to svakako pripisujem ovom jednostavnom i čistom pakiranju. Posebno me iznenadilo što na proizvodima nigdje (očito) ne piše ‘Avon’ – stvarno djeluju kao da pripadaju totalno nekom novom brendu i mislim da je to odličan potez!

S obzirom na to da s Avonom surađujem već par godina bilo mi je izuzetno zadovoljstvo ostvariti ovu suradnju s njima, odnosno, za vas pripremiti video u kojem sam vam kompletno i detaljno predstavila mnoštvo proizvoda iz Mark. kolekcije, dala svoje prve dojmove i sklepala makeup tutorial – ako me pratite već neko vrijeme znate kako ovakva vrsta video funkcionira. Evo videa, a u nastavku članka ću malo više o kolekciji i darivanju koje sam spremila za vas.

Kao što možete vidjeti u videu, isprobala sam veći dio Mark. kolekcije i mislim da je realno očekivati da se tu našlo proizvoda koji su mi se svidjeli, ali i onih koji me nisu oduševili. U par natuknica ću vam navesti svoje favorite i failove.

Favoriti:

  • Baza za makeup – lijepo zaglađuje pore i kožu čini mekom, odlična priprema za tekući puder
  • HD transparentni puder u prahu – daje lijep finish i jako je fino mljeven
  • Lakovi za nokte
  • Ruževi za usne – Bold linija – pigmentacija, izbor nijansi, trajnost… same pohvale!
  • Tuš za oči – jako jednostavan za baratanje, čak i za početnike, i izuzetno pigmentiran

Failovi:

  • Tekuća podloga – iskreno mislim da je više nikada neću koristiti, pokazala se dosta lošom, bez ikakve prekrivne moći, sav proizvod se nakuplja na suhim područjima ili ožiljcima od akni (sve to možete zamijetiti i na videu ako malo bolje pogledate)
  • Gel olovka za oči – za moj ukus ipak malo premekana

Prema ostatku kolekcije sam još uvijek nedefinirana, javit ću vam konkretnije dojmove na svom Facebooku pa me svakako pratite tamo. 🙂 

DARIVANJE

Za vas sam pripremila mali poklon paket koji sadrži neke moje favorite – bazu za makeup i dvije nijanse lakova za nokte te sjajilo za usne u tubici. 

Kako sudjelovati?

Potrebno je pogledati video (i po želji se pretplatiti na kanal Lux Lucis) te u komentaru napisati koja nijansa ruža od pet koje sam vam pokazala vam se najviše sviđa u kombinaciji s očnim makeupom! 

Darivanje traje do nedjelje, 26.03. u 15.00 kada ću objaviti dobitnicu u ovom članku! Sretno svima!49 thoughts on “Avon Mark. | prvi dojmovi + makeup tutorial + darivanje!!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *