Avon nailwear pro+ Honeydew dazzle

Već dugo nisam pisala recenziju nekog lakića za nokte, a s obzirom na to da je zbog noktiju počela cijela moja blogerska priča, mislim da je vrijeme da se pozabavim upravo time! Baš sam nedavno nokte skroz skratila i pustila da ravnomjerno porastu, pa su sada dovoljno reprezentativni.

Danas čitate prvu moju Avon recenziju, a čekaju vas još dvije u narednim tjednima. Radi se o Avon nailwear pro+ laku za nokte u nijansi Honeydew dazzle. 

SAM_1208

Honeydew dazzle svijetlo je zelena nijansa sa sitnim zlatnim shimmerom. Nakon nanošenja shimmer se jako slabo vidi, ali ipak dovoljno da možete reći da se radi o nečem drukčijem od običnog mat laka za nokte.

Cijena: 48 kn

SAM_1210

Dolazi u količini od 12 mililitara i preporučljivo je iskoristiti ga unutar dvije godine od otvaranja. Mislim da bi s ovim lakom to moglo biti moguće (pritom mislim na dvogodišnje preživljavanje), jer do sada nije pokazao nikakve znakove zgrušavanja, a koristim ga već četiri mjeseca.

SAM_1211

Ono što me dosta razočaralo je prekrivanje, naime, s ovim lakom trebat će vam tri sloja da bi izgledao nosivo. Zato ga rijetko nosim, iako mi je boja krasna.
Naprotiv, četkica je lijepo oblikovana i tri poteza bit će vam dovoljna da brzo i precizno prekrijete cijeli nokat. Suši se brzo.

SAM_1220

Meni je uz svakodnevno kupanje u moru ovaj lak izdržao 4 dana prije nego se počeo blago oštećivati na vrhu nokta. Nije jedan od najizdržljivijih lakova ali je čisto solidan. Kod skidanja će vam poteškoće stvarati već spomenuti shimmer, vjerojatno ćete njegove tragove vidjeti i nakon dva sljedeća lakiranja, jer ga je gotovo nemoguće do kraja skinuti.
Moram biti iskrena i reći da se za manje novaca može kupiti i izdržljivijih lakova s puno boljom prekrivnom moći, no lak i dalje ostaje među mojim ljetnim favoritima.

Evo, uvjerite se koliko divno izgleda na noktima:

SAM_1729

 

SAM_1730

SAM_1731

Jeste li isprobali koji Avon lak? Imate li neki Avon proizvod bez kojeg ne možete i ako da, koji?

*poklon s Beauty Blog Daya

Slični postovi:

12 thoughts on “Avon nailwear pro+ Honeydew dazzle

    1. U Hrvatskoj je NYX dostupan jedino u Osijeku, ovo je njihova Facebook stranica, a možeš ga i naručiti u online dućanima poput Beautyjoint ili Cherrycoulture.
      Hvala ti! :)

  1. baš je divan! ^^ ali imam već dovoljno lakova u svojoj kolekciji pri kojima dušu ispustim kad ih skidam. stavljaš li bazni lak? bi li možda tako bilo lakše?

  2. Avon lakovi su presuper, meni osobno su Speed Dry najbolji i preporučam ih onima koji se spremaju “Last Minute” kao što sam ja jer super prekrivaju nokat samo jednim premazom, a i brzo se suše, a u žurbi nam najmanje treba da se zaprljamo i presvlačimo :)

  3. Obožavam Avon lakove, ova nijansa mi je predobra. Samo, tebi je ispala nekako bijelo na prvih par slika :)
    I čudim se kako ga ne možeš potpuno skinuti jer ja s tim uopće nemam problema. Istina, malo se teže skida, ali ipak uvijek uspijem skinuti sve. Koristim Solvente ili Aveo acetone. Nz, možda je do acetona koji koristiš, jer kaže, meni se uvijek ode.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *