Avon Nutra Effects Radiance dnevna krema

Kreme za lice nešto su bez čega ne mogu živjeti. Nitko ne bi trebao živjeti bez kreme za lice, da se razumijemo. Većina problema s tenom dolazi iz toga da mladi nedovoljno njeguju svoju kožu (iako ima i ostalih čimbenika, da se ne bi krivo razumjeli). Imam različitih favorita u tom području, a svaki ima neku drugu namjenu. Danas ću vam predstaviti kremu koja je moj favorit u dubinskom hranjenju i obnavljanju kože lica – Avon Nutra Effects Radiance dnevna krema sa zaštitnim faktorom 20.

DSCN1387

Evo osnovnih podataka:

• pruža koži blistav sjaj i zdrav izgled 
• ujednačava ton kože 
• hidratizira

Formula sadrži aktivni kompleks na bazi sjemenki egzotičnog cvijeta rajske ptice koji ujednačava ton kože te joj vraća blistav sjaj i ističe njezinu prirodnu ljepotu. Idealno za umornu kožu i neujednačen ten; za sve dobne skupine. Formula je nekomedogena (ne začepljuje pore).

DSCN1392
Bez parabena i boja.
Alergološki testirano.
Prikladno za osjetljivu kožu.
Količina: 50 mililitara

Imate sreće pa je krema u trenutnoj kampanji snižena s regularnih 65 na samo 39 kuna! 🙂

Pakiranje je jako kvalitetno i napravljeno je od pravog stakla.

DSCN1389

Odmah da napomenem, ja ovu kremu ne volim koristiti kao dnevnu kremu. Jako je bogata i jako masna, pa ostavlja veliku količinu sjaja na licu i teška je. Znam da joj je to namjena, ali ja sam pronašla situaciju u kojoj mi puno bolje odgovara.

Vrativši se s mora koža mojeg lica bila je u jako lošem stanju, zahvaljujući suncu i soli (iako su dosadašnjih godina uvijek dobro utjecali na moje lica, ove godine su učinili katastrofu). Nisam znala kako se najbrže izvući iz toga (veliki minus bio je to što sam ostavila svoj Loko sapun Afrika kod kuće), pa sam uz korištenje spomenutog sapuna svaku večer prije spavanja na lice nanosila upravo ovu kremu. U velikoj količini i preko cijelog lica i vrata.

DSCN1391

Stanje je odmah bilo puno bolje i rezultat je učinio da se u ovu kremu zaljubim kao u svoju njegujuću noćnu kremu, bez obzira na to što sam je prije nekoliko dana mislila proslijediti jer mi kao dnevna krema nije odgovarala.

Sada je ne bih dala nikome (hihi), već je čuvam na svojem ormariću za dane kada želim svojem licu priuštiti hranjivu noć. 🙂

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *