Avon Peel Off maska za lice s kineskim ginsengom

Maske za lice dio su rutine njege lica koji često zapostavljamo. Dobro je s vremena na vrijeme dubinski pročistiti kožu, pa probajte uvesti korištenje maske barem jednom tjedno. Vjerujem da vam to neće biti problem, masku možete nanijeti na lice i dok ona radi svoj posao i dalje možete raditi nešto drugo.

Ja ću vam danas predstaviti Avon Peel Off masku za lice s kineskim ginsengom. Planet spa kolekcija za njegu kože jedna je od najhvaljenijih Avonovih linija, pa sam polagala velike nade u ovaj proizvod.

Avon peel off maska s kineskim ginsengom (1)

Redovna cijena ove maske za lice je 75 kuna, ali u aktualnom katalogu možete je kupiti za samo 39 kuna.  Dolazi u količini od 75 mililitara pakirana u tubicu.

Avon peel off maska s kineskim ginsengom (2)

Maska radi na principu da je nanesete na lice i vrat, ostavite da se suši 15 do 20 minuta i tada je samo ogulite. Primijetit ćete kada je ona dovoljno suha da se skine (nema vlažnih dijelova na licu) i kada pronađete početak vrlo vjerojatno ćete skinuti cijelu masku u komadu (ili dva).

Ako masku nanosite kistićem za masku dobit ćete preciznost s obzirom na to da morate paziti da je ne nanesete preblizu linije kose ili u obrve kako ih nebi iščupali kod skidanja maske (iako nije tako snažna, a i ako se to dogodi lako je isperete mlačnom vodom) te ujednačenost. Ako je pak nanosite prstima nećete dobiti ni jedno ni drugo, ali ćete vjerojatno potrošiti manje proizvoda, brže nanijeti masku i nećete imati potrebe za pranjem kistića.

Avon peel off maska s kineskim ginsengom (4)

Možda bih voljela da maska jače ulazi u pore i izvlači mitesere, ali mi se sviđa što efikasno odstranjuje mrtve stanice kože. Posebice ako imate oštećene dijelove nakon akni. Koža nakon maske nije nimalo suha niti ćete imati osjećaj zatezanja.  Ja je volim koristiti u dane kada ne nosim šminku kako bi moje lice izgledalo zdravo i svježe.

Avon peel off maska s kineskim ginsengom (3)

Proizvod nije ništa posebno, ali ostavlja lijep efekt na licu i dovoljno nahrani kožu. Kod mene nije izazvao nikakve reakcije na koži i zato vam je preporučujem kao masku koju ćete nanositi za njegu lica.

Koje maske su vama najdraže?

Slični postovi:2 thoughts on “Avon Peel Off maska za lice s kineskim ginsengom”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *