B.pretty ruž za usne #9 apricot

Ako ste vidjeli moj novi raspored objavljivanja na blogu, već znate da je srijeda rezervirana isključivo za recenzije.
Ako niste, ukratko – članci idu svaki ponedjeljak, srijedu i petak te svaki drugi vikend. Uspjela sam si organizirati vrijeme i nadam se da ću se pridržavati rasporeda. 🙂

Danas vam donosim recenziju jednog ruža koji sam kupila prije više od pola godine – da, dobro ste pročitali! Vjerojatno sam ga spominjala još u videu o svojoj ljetnoj kupovini.

No, bitna stvar je da ga još uvijek možete pronaći u Bipi, a to je dovoljan razlog da objavim njegovu recenziju.

B.pretty lipstick 9 apricot (1)

Radi se o b.pretty ružu za usne u nijansi 9 apricot. Možete ga koristiti punih 36 mjeseci, a njegova cijena je 15-ak kuna.

B.pretty lipstick 9 apricot (2)

Pakiranje je ono što me svaki puta oduševi kod b.pretty ruževa – jako je čvrsto i kompaktno, mislim da još nisam naišla na ruževe u tako kvalitetnom pakiranju. Vjerujem da će ruž uspješno preživjeti padove i putovanja. U slučaju ove nijanse na poklopcu se nalazi mala količina ruža koja vam omogućava lakše snalaženje.

B.pretty lipstick 9 apricot (3)

Nijansa varira između narančaste i koraljne, ovisi o osvjetljenju. U pravilu je prava proljetna nijansa ruža, pa vam zato i pišem o njoj, jer dočekujemo proljeće. Posebno mi se sviđa što u sebi ne sadrži shimmer, već je mat.
Nanošenje je vrlo jednostavno, ovo je jedan od rijetkih ruževa koje mogu nanijeti direktno iz bulleta.
Ipak, preporučujem da ispod njega nanesete balzam/olovku, jer dosta issušuje usne.

B.pretty lipstick 9 apricot (4)

Na žalost, nemam swatch na usnama, no zamolila bih vas da me pratite na Facebooku, jer ću tamo sigurno uskoro postati neki look s ovim ružem (pa možda i fotku ubacim u članak). Ovaj swatch na ruci prilično vjerno prikazuje nijansu.

B.pretty lipstick 9 apricot (5)

Sve u svemu, ne mogu priznati da sam baš često posezala za ovim ružem u posljednje vrijeme (vjerojatno zato što smo bili u zimskim mjesecima), ali ni nemam neke velike zamjerke na njegov račun. Za cijenu jako dobro radi svoj posao, a ako tražite koraljnu nijansu, možda je baš ova za vas!

Koje ruževe vi volite nositi na proljeće?
Imate li kakvu preporuku?

Slični postovi:5 thoughts on “B.pretty ruž za usne #9 apricot”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *