Balea Balzam za intenzivnu njegu usana

U posljednje vrijeme sve više pažnje posvećujem svojim usnama – što preparativnoj, što dekorativnoj kozmetici. Zato se pripremite za nadolazeće recenzije (između ostalog) lip proizvoda – jer sam, eto, baš poslala narudžbu za nekolicinu istih. 😀

Danas ću vam recenzirati jedan balzam koji sam kupila u DM-u za samo 7,90 kn – radi se o Balea balzamu za intenzivnu njegu usana.

sam

Odlučila sam uzeti jedan od naj jeftinijih balzama koji sam vidjela na polici, čisto da vidim kako će djelovati, jer me Esi Propaloid balzam nije baš oduševio (košta oko 30 kn). Odabrala sam ovaj za intenzivnu njegu zato što svi dobro znamo da su moje usne izuzetno problematične.

Balzam u sebi sadrži shea maslac i aroganovo ulje koji bi trebali pomagati u obnavljanju usana.

Količina: 4,8g

SAM_2302

Pakiranje je meni, kao ljubiteljici ljubičaste boje, izuzetno ugodno oku, iako nije ništa posebno. Klasični balzam za usne.

SAM_2303
Očekivala sam da će balzam biti bijele boje (ili barem ljubičaste), kad ono – žuta! Što me još više razveselilo jer su ljubičasta i žuta komplementarne boje, što znači da je netko čak i razmišljao o dizajnu (ili je to bila čista sreća? :D).

SAM_2305

Moram priznati da mi se balzam jako svidio. Nije mastan, što omogućava lijepo nanošenje, a ono što je meni naj bitnije – ne ostavlja bijeli trag. Također, usne su mi fino mekane nakon nanošenja i ne stvaraju se oni bijeli komadići nakon nekoliko vremena (ako znate na što mislim).
Također se lijepo ponaša kao baza ispod ruževa i hidratizira usne.

SAM_2306
Ne miriši posebno lijepo, ali nema ni sastojke od kojih bi trebao tako mirišati. Meni se to sviđa jer je neutralan i ne daje nikakav okus u ustima.

Nadam se da će takav biti do kraja i da me neće iznevjeriti, jer je do sada jedan od boljih koje sam isprobala. : )

Koji su vama najdraži balzami za usne?

 

Slični postovi:2 thoughts on “Balea Balzam za intenzivnu njegu usana”

  • Nema boljeg od Labello Pure&Natural OLIVE&LEMON <3
    Prije mi je odličan bio Labello Rose – predivnog mirisa, ostavlja malo roskasti trag, ali sve u granicama normale i prirodnog izgleda.
    Ali ovaj od limuna i maslina… Mislim da bi ga svatko trebao barem jednom probati. Garantiram da će se oduševiti!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *