Sve će biti dobro na kraju. Jer, ako nije dobro, onda nije kraj.

Bead ItOn nakit

Ponovno čitate suradnju dviju mladih djevojaka! Veselite li se Božiću? Mi svakako da, jer ovoga puta smo se udružile i odlučile vam pokloniti nekoliko paketića za nadolazeće blagdane. O čemu se radi? Nastavite čitati!

Ovoga puta surađujem s prekrasnom Ivom Horvat koja izrađuje ništa manje lijep nakit. 🙂


Što ona kaže o sebi?

“Zovem se Iva Horvat, imam 22 godine i dolazim iz Koprivnice. Pošto oduvijek obožavam nakit, modu i sve što ima veze s tim “ženskim” stvarima jedna stvar jednostavno je vodila drugoj 🙂 Čisto iz zabave krenula sam u izradu nakita no dok sam primjetila kako su cure dobro prihvatile ono što radim primila sam se malo “ozbiljnijeg” posla. Bead ItOn je nešto čime se stvarno ponosim i jako sam sretna što drugi također cijene i vole nakit koji im predstavljam. Uz izradu nakita redovno studiram u Varaždinu.“

Što ju je potaknulo na izradu nakita?

“Kao što sam već rekla, krenula sam iz zabave, da vidim kako bi to meni išlo no naišla sam na pozitivne kritike i poticaje od strane prijateljica i obitelji pa sam jednostavno krenula u to bez pretjeranog reazmišljanja što će kasnije biti. Sada kada gledam na to, stvarno sam sretna kako su se stvari razvijale.”

Koliko dugo se bavi izradom nakita?

“Oko 5 mjeseci ozbiljnije, no malo dulje iz hobbyja.”

Za vas imamo čak tri narukvice, uz koje vam je Iva pripremila i savjete o tome kako ih nositi.

“Moja najprodavanija narukvica. Ovo je narukvica koja se stvarno može prilagoditi onome što nosite. Uz traperice, smeđe čizmice i neku košuljicu može super izgledati za dnevne kombinacije dok bi, primjerice uz neku bijelu ili smeđu haljinicu i bež štiklice super podigla neki večernji outfit :)”

“Ova narukvica djeluje stvarno elegantno i mislim da bi odlično pasala uz neku crnu usku haljinicu 🙂 No u svakom slučaju opet je nosiva u dnevnim kombinacijama, možda neke crne hlače, košuljica ili možda vestica 🙂 Ma uz nju stvarno ima puno mogućnosti ;)”

“Jako mi je zanimljivo što ovakvu narukvicu uzimaju cure toliko različitih stilova pa sam mislila kako bi bilo dobro nju uključiti u darivanje a osim toga spikići su ovih dana glavni hit 🙂 Ova narukvica je, kao što sam već rekla potpuno prilagodljiva onome u čemu se osjećate najbolje a sigurna sam kako će svaka kombinacija s njom postati još zanimljivija :)”

 Ukoliko ste i vi zadivljene ovim nakitom, i želite jedan od ova tri komada – imate veliku šansu osvojiti ga! Ono što morate učiniti je vrlo jednostavno: preko Rafflecopter aplikacije (link dolje) trebate lajkati moju facebook stranicu Lux Lucis Beautyland, te dodati Bead ItOn kao prijatelja. Sve je vrlo jednostavno i za prijavu će vam trebati manje od minute. 🙂 Opcionalan dio je taj da možete zaslužiti još jedan entry (i imati veću šansu da osvojite narukvicu) tako da u komentarima na ovaj post napišete koja vam se narukvica najviše sviđa i zašto). Također ne zaboravite shareati fotografiju nagrada s moje fb stranice kako bi pomogli u promoviranju giveawaya.  🙂

Giveaway je završio! 🙂

Ovo su sretni dobitnici!

Prva narukvica

Svem
Druga narukvica


Treća narukvica

Čestitam na osvojenim nagradama i hvala što se se igrale s nama. Nastavite me pratiti jer nagrada će biti još! <3

Slični postovi:2 thoughts on “Bead ItOn nakit”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *