Bead ItOn nakit

Ponovno čitate suradnju dviju mladih djevojaka! Veselite li se Božiću? Mi svakako da, jer ovoga puta smo se udružile i odlučile vam pokloniti nekoliko paketića za nadolazeće blagdane. O čemu se radi? Nastavite čitati!

Ovoga puta surađujem s prekrasnom Ivom Horvat koja izrađuje ništa manje lijep nakit. 🙂


Što ona kaže o sebi?

“Zovem se Iva Horvat, imam 22 godine i dolazim iz Koprivnice. Pošto oduvijek obožavam nakit, modu i sve što ima veze s tim “ženskim” stvarima jedna stvar jednostavno je vodila drugoj 🙂 Čisto iz zabave krenula sam u izradu nakita no dok sam primjetila kako su cure dobro prihvatile ono što radim primila sam se malo “ozbiljnijeg” posla. Bead ItOn je nešto čime se stvarno ponosim i jako sam sretna što drugi također cijene i vole nakit koji im predstavljam. Uz izradu nakita redovno studiram u Varaždinu.“

Što ju je potaknulo na izradu nakita?

“Kao što sam već rekla, krenula sam iz zabave, da vidim kako bi to meni išlo no naišla sam na pozitivne kritike i poticaje od strane prijateljica i obitelji pa sam jednostavno krenula u to bez pretjeranog reazmišljanja što će kasnije biti. Sada kada gledam na to, stvarno sam sretna kako su se stvari razvijale.”

Koliko dugo se bavi izradom nakita?

“Oko 5 mjeseci ozbiljnije, no malo dulje iz hobbyja.”

Za vas imamo čak tri narukvice, uz koje vam je Iva pripremila i savjete o tome kako ih nositi.

“Moja najprodavanija narukvica. Ovo je narukvica koja se stvarno može prilagoditi onome što nosite. Uz traperice, smeđe čizmice i neku košuljicu može super izgledati za dnevne kombinacije dok bi, primjerice uz neku bijelu ili smeđu haljinicu i bež štiklice super podigla neki večernji outfit :)”

“Ova narukvica djeluje stvarno elegantno i mislim da bi odlično pasala uz neku crnu usku haljinicu 🙂 No u svakom slučaju opet je nosiva u dnevnim kombinacijama, možda neke crne hlače, košuljica ili možda vestica 🙂 Ma uz nju stvarno ima puno mogućnosti ;)”

“Jako mi je zanimljivo što ovakvu narukvicu uzimaju cure toliko različitih stilova pa sam mislila kako bi bilo dobro nju uključiti u darivanje a osim toga spikići su ovih dana glavni hit 🙂 Ova narukvica je, kao što sam već rekla potpuno prilagodljiva onome u čemu se osjećate najbolje a sigurna sam kako će svaka kombinacija s njom postati još zanimljivija :)”

 Ukoliko ste i vi zadivljene ovim nakitom, i želite jedan od ova tri komada – imate veliku šansu osvojiti ga! Ono što morate učiniti je vrlo jednostavno: preko Rafflecopter aplikacije (link dolje) trebate lajkati moju facebook stranicu Lux Lucis Beautyland, te dodati Bead ItOn kao prijatelja. Sve je vrlo jednostavno i za prijavu će vam trebati manje od minute. 🙂 Opcionalan dio je taj da možete zaslužiti još jedan entry (i imati veću šansu da osvojite narukvicu) tako da u komentarima na ovaj post napišete koja vam se narukvica najviše sviđa i zašto). Također ne zaboravite shareati fotografiju nagrada s moje fb stranice kako bi pomogli u promoviranju giveawaya.  🙂

Giveaway je završio! 🙂

Ovo su sretni dobitnici!

Prva narukvica

Svem
Druga narukvica


Treća narukvica

Čestitam na osvojenim nagradama i hvala što se se igrale s nama. Nastavite me pratiti jer nagrada će biti još! <3

Slični postovi:2 thoughts on “Bead ItOn nakit”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *