Beauty UK Posh Palette + makeup looks

Jesen je došla u grad, a s njom i novi kozmetički brand u Kozmo. Radi se o Beauty UK brendu. Nakon dužeg razmišljanja o tome koji ću njihov proizvod prvi isprobati, odluka je pala upravo na ovu paletu koju ću vam danas pokazati: Posh paleta broj 3 – festival.

SAM_4947

Ljeti najčešće nosim neutralne tonove na očima, a zimi boje. Iako vam se to možda čini kao nelogičan izbor, meni se tako više sviđa jer su intenzivne boje na očima još izraženije na suncu, pa su zimi nešto prigušenije nego ljeti.
Ova paleta se, kao što vidite, uglavnom bazira na sjenilima u boji. Da budem preciznija, ima osam sjenila u boji, te crno i bijelo sjenilo od čega su tri shimmer sjenila (bijelo, zeleno, fuksija), a sedam potpuno mat.

Izbor boja nije nikako mogao biti bolji! Ako želite ova sjenila u boji učiniti nosivijima, uvijek možete koristiti crno sjenilo koje je tu da potamnite pregib kapka, koristite ga u kombinaciji s mokrim kosim kistom i nanesete ga kao tuš, izblendate ga uz liniju donjih trepavica…, a bijelo sjenilo kao highlighter u unutarnjem kutu oka i ispod obrve.
Dakle, uz ovu paletu ne trebate posjedovati više ni jedno sjenilo da bi mogli izvoditi većinu make-up majstorija!

SAM_4949
Cijena palete je 49,90 kn, preporučljivo ju je iskoristiti u 18 mjeseci, a sastojke možete vidjeti na slici ispod:

SAM_4948

Pigmentiranošću sjenila uglavnom sam zadovoljna, no kao i u svakoj paleti, postoje ona koja su nešto jače i ona koja su slabije pigmentirana. Svako sjenilo može se dodatno izraziti pomoću baze, pogotovo bijelom olovkom ili bazom u boji sjenila. Na swatchu možete vidjeti sjenila s Essence I<3 Stage bazom za sjenila (lijevo) i pripadajućim bazama u boji sjenila – različite kremaste olovke/Maybelline Color Tatoo kremasta sjenila… (desno).

SAM_5033

Lako se nanose pomoću običnog kista za sjenilo ili sintetičkog kista, a na kapcima se (uz bazu) drže cijeli dan.

Da ne ostavim recenziju samo na riječima, pokazat ću vam tri looka koja sam kreirala pomoću ove palete. Nadam se da će vam se svidjeti, svakako ostavite svoje dojmove u komentarima!

*klik na zeleni tekst odvest će vas na recenziju spomenutog proizvoda

1. look:

Koristila sam ljubičasto i žuto sjenilo iz palete, te tamnije ljubičasto sjenilo u pregibu kapka (Maybelline Eyestudio Duo u nijansi Purple Silver). Kao bazu koristila sam Maybelline Color Tatoo kremasto sjenilo u nijansi 15 Endless Purple. Oči sam uokvirila crnim sjenilom iz palete.

SAM_4970

SAM_4972
2. Look:

Koristila sam fuksija sjenilo iz palete preko cijelog kapka, a u pregib i na donji kapak sam nanijela Oriflame Giordani Gold Dreamy Moments sjenilo u nijansi Olive Biscotti.
Kao bazu sam ponovno koristila Maybelline Color Tatoo sjenilo, no ovog puta u nijansi 70 Metallic Pomegranate.

SAM_4995

SAM_5003

SAM_5005
3. Look:

Koristila sam obje plave nijanse iz palete (svjetliju na unutarnjoj polovici, a tamniju na vanjskoj), te bijelo sjenilo kao highlighter u unutarnjem kutu oka. Baza je ponovno MCT sjenilo, u nijansi 20 Turqoise Forever.  Na donji kapak sam nanijela narančasto sjenilo, kojem je baza bila Catrice Kohl kajal u nijansi 120 We Found Nemo! Oči sam uokvirila pomoću crnog sjenila i mokrog kista.

SAM_5007

SAM_5013

SAM_5027
U sva tri looka nosim Oriflame Wonder Colour ruž u nijansi Warm Peach.

Što kažete na paletu? Jeste li kupile koji Beauty UK proizvod i kakvi su dojmovi?
Biste li nosile ovakav makeup na dnevnoj bazi?
Koji vam se od ova tri looka najviše sviđa?

Slični postovi:13 thoughts on “Beauty UK Posh Palette + makeup looks”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *