Sve će biti dobro na kraju. Jer, ako nije dobro, onda nije kraj.

Bell 7in1 Eye Concealer

Ovaj korektor koristim već skoro dvije godine. Sama sebi se čudim jer nikada nisam o njemu pisala niti ga uvrstila u ni jedan video, a jako sam zadovoljna. Radi se o Bell Cream Lightening 7in1 Eye Concealeru (uf, što ne volim kad pokušavaju u naziv proizvoda ubaciti sve živo pa je predug).

bell-7in1-eye-concealer-1

Ovaj korektor dostupan je u svim Kozmo drogerijama po cijeni od 31,99 kn.

Proizvod bi trebao obavljati sedam funkcija:

  • Posvijetljivanje
  • Prekrivanje tamnih mrlji
  • Prekrivanje znakova pospanosti
  • Hranjenje kože
  • Zaglađivanje kože
  • Prilagođavanje tonu kože
  • Sadrži SPF 15 pa štiti od UV zračenja

Moram se složiti sa većinom navedenih karakteristika – nanošenjem proizvoda na područje ispod očiju dobit ćete vizualno budnije oči, neće vam isušiti kožu niti istaknuti borice oko očiju i jako će se lijepo prilagoditi vašem tonu kože.

bell-7in1-eye-concealer-2

Nanosim ga tako da aplikatorom iscrtam trokut ispod svakog oka, a potom ga utapkam pomoću spužvice. Za nanošenje korektora preporučujem spužvicu jer će upiti višak proizvoda i ostaviti samo onoliko koliko vam je potrebno te se iz tog razloga neće uvlačiti u sitne bore oko očiju. Ipak, uvijek ga setiram transparentnim puderom (također, preporuka – za setiranje korektora uvijek koristite transparentni puder jer vam oni u boji ponovno potamne to područje koje želite da bude malo svjetlije od ostatka lica).

bell-7in1-eye-concealer-4

Za prekrivanje izrazito tamnih podočnjaka ne mogu pretpostaviti kako bi se ponašao jer ja tih problema nemam, ali prema njegovoj teksturi mogla bih ga usporediti s Catrice tekućom kamuflažom koja nudi izrazito jako prekrivanje i odlična je za tamne krugove.

bell-7in1-eye-concealer-7

Ja koristim nijansu Light, što je još jedan trik – korektor uvijek kupujte jednu nijansu svjetliji od tona svoje kože: to i je njegova svrha.

bell-7in1-eye-concealer-5

bell-7in1-eye-concealer-6

Od korektora baš i ne tražim puno osim da je postojan, da je dobar kao posvijetljivač i da se ne uvlači u borice – s ovim korektorom to imam! Svakako ću ga nastaviti koristiti i dalje.

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *