Bell 7in1 Eye Concealer

Ovaj korektor koristim već skoro dvije godine. Sama sebi se čudim jer nikada nisam o njemu pisala niti ga uvrstila u ni jedan video, a jako sam zadovoljna. Radi se o Bell Cream Lightening 7in1 Eye Concealeru (uf, što ne volim kad pokušavaju u naziv proizvoda ubaciti sve živo pa je predug).

bell-7in1-eye-concealer-1

Ovaj korektor dostupan je u svim Kozmo drogerijama po cijeni od 31,99 kn.

Proizvod bi trebao obavljati sedam funkcija:

  • Posvijetljivanje
  • Prekrivanje tamnih mrlji
  • Prekrivanje znakova pospanosti
  • Hranjenje kože
  • Zaglađivanje kože
  • Prilagođavanje tonu kože
  • Sadrži SPF 15 pa štiti od UV zračenja

Moram se složiti sa većinom navedenih karakteristika – nanošenjem proizvoda na područje ispod očiju dobit ćete vizualno budnije oči, neće vam isušiti kožu niti istaknuti borice oko očiju i jako će se lijepo prilagoditi vašem tonu kože.

bell-7in1-eye-concealer-2

Nanosim ga tako da aplikatorom iscrtam trokut ispod svakog oka, a potom ga utapkam pomoću spužvice. Za nanošenje korektora preporučujem spužvicu jer će upiti višak proizvoda i ostaviti samo onoliko koliko vam je potrebno te se iz tog razloga neće uvlačiti u sitne bore oko očiju. Ipak, uvijek ga setiram transparentnim puderom (također, preporuka – za setiranje korektora uvijek koristite transparentni puder jer vam oni u boji ponovno potamne to područje koje želite da bude malo svjetlije od ostatka lica).

bell-7in1-eye-concealer-4

Za prekrivanje izrazito tamnih podočnjaka ne mogu pretpostaviti kako bi se ponašao jer ja tih problema nemam, ali prema njegovoj teksturi mogla bih ga usporediti s Catrice tekućom kamuflažom koja nudi izrazito jako prekrivanje i odlična je za tamne krugove.

bell-7in1-eye-concealer-7

Ja koristim nijansu Light, što je još jedan trik – korektor uvijek kupujte jednu nijansu svjetliji od tona svoje kože: to i je njegova svrha.

bell-7in1-eye-concealer-5

bell-7in1-eye-concealer-6

Od korektora baš i ne tražim puno osim da je postojan, da je dobar kao posvijetljivač i da se ne uvlači u borice – s ovim korektorom to imam! Svakako ću ga nastaviti koristiti i dalje.

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *