Bell Secretale olovke za oči

Čini mi se da su olovke za oči u posljednje vrijeme nekako izašle iz mode. Ako se i koriste tada su to one klasične boje – crna, smeđa, eventualno boja kože i bijela. Ja čak nisam previše koristila nikakve olovke za oči jer mi se ni jedna koju sam imala nije sviđala previše, a ako sam ih i koristila to bi uvijek bilo na gornjoj vodenoj liniji (tightline) kad bih nanosila tuš.

Radeći u Kozmu kao vizažist sasvim slučajno sam počela koristiti Bell Secretale olovke i iskreno sam se iznenadila njihovim karakteristikama i kvalitetom. Zato sam i sebi nabavila dvije nijanse, a i odlučila i vas potaknuti da ih isprobate.

Bell Secretale eyeliner pen (1)

Bell Secretale eyeliner pen (2)

Ove olovke dolaze u 4 nijanse – crnoj, smeđoj, tirkizno plavoj i royal plavoj. Njihova cijena je oko 20 kn za 5 grama. Dostupne su samo u Kozmo drogerijama.

Na njima piše da su vodootporne i super mekane. Nisu baš vodootporne, no zadržat će se na waterlineu sasvim pristojno vrijeme, ali mekane svakako jesu. Sviđa mi se i što su jako pigmentirane. Neko vrijeme nakon nanošenja se još daju blendati pa ih možete nanositi i kao bazu za sjenilo.

Bell Secretale eyeliner pen (3)

Bell Secretale eyeliner pen (4)

Za razliku od vremena prije nego sam nabavila ove olovke, sada olovku nosim gotovo svakodnevno – opet na tightlineu (na waterlineu olovke nosim samo kod dramatičnijih lookova jer imam dosta male oči), ali i kao eyeliner. Ove olovke su dovoljno mekane i pigmentirane da njima možete izvući lijepu liniju uz trepavice koja izgleda uredno, ne preslikava se i traje cijeli dan.

Bell Secretale eyeliner pen (5)

Bell Secretale olovke za oči prešišale su mi i Catrice i Maybelline i Oriflame i Look by Bipa olovke… Baš jako ugodno iznenađenje i imate moju toplu preporuku ako su vam olovke za oči dio svakodnevne rutine!

Koji je vama najdraži brend olovaka za oči?

Slični postovi:1 thought on “Bell Secretale olovke za oči”

  • Jesu li dugotrajne? Pod tim mislim hoće li preživjeti trening ili neko poveće preznojavanje? Imam Catrice longlasting olovku i super mi je, a ako i ova izdrži, a jeftinija je onda nju kupujem idući put u Kozmu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *