Blagdansko putovanje: Beč i Prag, 1.dio (video!)

Od 14.-16.12. ove godine bila sam na krasnom putovanju u Beč i Prag. U Beču smo se zadržali samo jedan dan, dok smo u Pragu spavali dvije noći i tamo proveli dva cijela dana. Putovala sam sa svojom sestrom i majkom. 🙂

Na facebooku sam vas pitala želite li da vlogam za vrijeme putovanja (snimam svoje doživljaje)  i više od 100 čitatelja odgovorilo je potvrdno! Zato sam hrabro uzela kameru i mobitel u ruke, a svake večeri sam ih marljivo praznila na laptop i pripremala se za sljedeći dan.

Bilo mi je prezabavno voditi vas samnom na ovo putovanje, pričati sa vama i, na kraju krajeva, prenijeti sve ljepote koje sam vidjela na vas u videu koji će imati čak tri nastavka – svaki za jedan dan.

Prvi dan sam imala manjih poteškoća sa kamerom kojom sam snimala sebe i glas, pa je slika nešto manja i lošija, ali sam to uspjela popraviti. U svakom slučaju, pobrinite se da video gledate u 480p!

Evo prvog videa, sljedeći ću uploadati već sutra, za sve one koji se pitaju, a nakon videa možete pogledati i nekoliko fotografija s prvog dana izleta.

DSCF5615

DSCF5627

DSCF5697

DSCF5700

DSCF5705

DSCF5757

Sviđa li vam se moj video?
Sviđa li vam se Beč prema onome što ste vidjeli?

 

Slični postovi:1 thought on “Blagdansko putovanje: Beč i Prag, 1.dio (video!)”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *