Bocassy Paris lagana dnevna krema i serum za lice

Prije tri mjeseca sam na recenziranje dobila dva proizvoda (tada) novog branda koji možete pronaći u DM drogerijama. Radi se o Bocassy Paris brendu. U Hrvatsku su nam doveli nekoliko svojih proizvoda za njegu kože.

Ja ću vam danas pisati o laganoj dnevnoj kremi i serumu za lice.

*ova recenzija prva je u nizu recenzija proizvoda iz moje svakodnevne makeup rutine. više možete saznati u ovom videu!

Proizvodi dolaze lijepo zapakirani u kartonsku ambalažu, koja na dodir ima baršunast osjećaj. Puno je truda uloženo u ambalažu i sigurnost proizvoda (iznutra su kreme poduprijete dodatnim kartonom), a na poklopcu su otisnute lijepe motivacijske poruke.
Sama ambalaža u kojoj se nalaze proizvodi napravljena je od tvrdog stakla, a poklopci su dobro osigurani. Već prema ambalaži možete primijetiti da se radi o luksuznim proizvodima.

LAGANA DNEVNA KREMA

Bocassy Paris (4)

Lagana dnevna krema učvršćuje i hidratizira, namijenjena je normalnoj i mješovitoj koži i sadrži zeleni čaj i maslinovo ulje. Dolazi u količini od 50 mililitara.
Cijena je 139,90 kn.

Evo sastojaka:

Bocassy Paris (5)

Ja kremu koristim svakodnevno kao hidratantnu kremu i podlogu za makeup. Sviđa mi se što je lagane teksture, gotovo kao serum, pa mi lice kroz nju lako diše. Jako mala količina proizvoda dovoljna je za cijelo lice i mislim da je to velika prednost ovom proizvodu. Pošto uložite (nešto) više novaca u kremu koju ćete vrlo vjerojatno koristiti svakodnevno, možete očekivati i da će vas dugo služiti.

Bocassy Paris (9)

Od kada koristim ovu kremu nemam problema s ljuštenjem kože ili dehidracijom, ali moram spomenuti da nisam imala velikih problema s time ni prije. Kao što i sam Bocassy kaže, ona je za normalnu kožu, kojoj treba malo hidratacije. Neće učiniti čuda ako je vaša koža jako suha i dehidrirana, samo će normalno stanje kože držati pod kontrolom i dati joj dovoljno hrane kroz dan.

Bocassy Paris (10)

 

Bocassy Paris (11)

SERUM

Bocassy Paris (1)

Serum učvršćuje i hidratizira, namijenjen je svim tipovima kože i sadrži maslinovo ulje, vitamin A, E i još nekoliko finih sastojaka. Dolazi u količini od 50 mililitara.
Cijena je 179,90 kn.

Evo sastojaka:

Bocassy Paris (2)

Imam naviku serum stavljati prije spavanja, zato što je još laganije i vodenastije teksture od dnevne kreme, a hidrataciju obavlja savršeno. Znači da ću spavati s laganim slojem kreme na licu kroz koju koža diše, a dobiti lijepu količinu hidratacije.

Bocassy Paris (6)
I za serum vrijedi ista stvar, po mojem mišljenju dobar je za normalnu/masnu kožu, ali suhu ne bi dovoljno nahranio. Pritom imajte na pameti da se nakon seruma najčešće i nanosi dodatna krema.

Bocassy Paris (7)

Pumpica za doziranje funkcionira na isti način kao i sve druge, ali imam osjećaj da prenaglo istiskuje proizvod (iako se vrlo brzo naviknete i na to).

Bocassy Paris (8)

ZAKLJUČAK: Oba proizvoda su se pokazala izvrsnima za moju kožu, pogotovo kao podloga za makeup jer nisu premasni. Preporučujem ih svima koji traže dobru dnevnu njegu, a najčešće nose makeup svakodnevno. Možete ih stavljati tik prije nanošenja makeupa jer se jako brzo upijaju u kožu.

Jeste li isprobali Bocassy proizvode? Kakvi su vaši dojmovi?

*PR proizvodi

Slični postovi:5 thoughts on “Bocassy Paris lagana dnevna krema i serum za lice”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *