Božićni makeup i outfit

Kako ste proslavili ovaj Božić? Je li vam bilo lijepo? Jeste li uživali? Napapali se? Družili s obitelji? Ljudima koje volite?

Meni je bilo lijepo. Uživala sam. Napapala se. Družila puno.

I nakon par dana odmora – opet se vraćamo na isto. Posao, faks, obaveze. Još nas čeka Nova godina i pravi rad ponovno kreće. Jeste li spremni za doček?

Odlučila sam s vama podijeliti svoj makeup i outfit koji sam nosila na sam Božić. Nisam uopće zadovoljna fotografijama pa nisam prije pisala, ali što je tu je – nek se nađe. 🙂 Za početak evo jedne fotkice mojeg borića na božićno jutro:

AirBrush_20151225141810

Što se tiče makeupa – išla sam na srebrni očni makeup i nikad to neću prežaliti. Nikad ne koristim sive i srebrne tonove na očima jer nikako ne komplimentiraju mom tenu i baš sam na Božić išla eksperimentirati. No što je tu je, evo kako je makeup ispao:

AirBrush_20151225122856

share

Na sebi nosim haljinu i pulover sa Sheina. Što se tiče haljine jako mi se sviđa, samo što ima malo previše mjesta na području grudi (ja imam jako male grudi pa ne vjerujem da će to biti toliki problem kod ostalih). Kombinacija boja je savršena, a naravno da mi se sviđa i što je polu-dolčevita. Link ovdje.

Za pulover sam mislila da će imati duge rukave, ne znam kako to nisam primijetila kod naručivanja. Ništa drugo mi ne smeta, pulover je ustvari jako mekan i topao, a posebno mi se sviđa što ima džepove. Dolazi u još tri boje. Link ovdje.

Čizme mi je izradio tata (Postolar “Gorički”). <3

1

2

3

4

 

Slični postovi:1 thought on “Božićni makeup i outfit”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *