Buttons and laces.

Ne sjećam se kad sam zadnji put nosila nešto kratko ili nešto gdje mi se vide noge. Jednostavno je bilo zimsko doba, a ja kratke suknje ne nosim čak ni kad izlazim, osjećam se nekak previše izloženo. Iako mi se čini da mi dobro stoji i da bih mogla češće. Bez obzira na to, ova suknja je stvarno dosta kratka pa ću je vrlo vjerojatno zadržati u ormaru sve dok ne bude pravo pravcato ljeto ili dok ne odem na more. Lažem. Možda je ipak izvučem i prije jer mi se kroj, materijal i izrada jako jako sviđaju.

Što se, pak, majice tiče, evo opet jedne koja ima vezice u području dekoltea. Nisam ni shvatila da sam vam sad izbacila dva outfita za redom sa sličnom majicom, ali nadam se da mi nećete zamjeriti. Ova je ipak malo jače dekoltirana, ali pri kupnji uvijek pazim da dekolte ne ide preduboko jer imam jako male grudi pa nemam što pokazati, grudnjak uvijek mora biti tu. Story of my life. 😀

Opet ću pohvaliti Dresslink gdje sam ulovila ovu preeeedivnu torbu za samo 25 kuna. Istina da na nju ide i poštarina, ali ja sam svoj paket u kojem su bile šilterica, sunčane, majica i ova torba platila 160 kn (s poštarinom). Pa ako se to ne isplati… Ovakvu torbu kod nas praktički ne možete kupiti za 160 kuna. Pogledajte malo sajt, link je dolje gdje su navedeni proizvodi.

  • naočale – Dresslink, 3,79$ = 25 kn
  • sat – Ebay
  • majica – Shein, 13,19$ = 89 kn
  • suknja – Yoins, 9,95$ = 67 kn
  • čizme – H&M, 299 kn
  • torba – Dresslink, 3,68$ = 25 kn

Kako vam se sviđa ovaj outfit? Koji odjevni komad vam je najdraži? Što bi mijenjali?

1

2

3

4

8

9

AirBrush_20160329110212

AirBrush_20160329110259

6

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *