Catherine Arley glitter tuševi

Krajnje je vrijeme da počnete razmišljati o božićnom makeupu, a i Nova Godina nam je blizu! Ako razmišljate o tome da u svojem makeupu koristite glitter, evo jednog jeftinog i odličnog rješenja.

DSCN6447

Radi se o glitter tuševima iz Offertisime, a cijena jednog je 11 kuna. Znam, Offertisima i kozmetika nikako ne idu skupa, jedino što ja koristim su lakovi za nokte i ovi tuševi. Ostatak prepuštam nekom drugom. 🙂

DSCN6448

Ja sam u svojoj Offertisimi pronašla tri nijanse – svjetliju srebrnu, tamniju srebrnu i brončanu (čak mislim da je bila i zlatna, ali se sad ne mogu sjetiti) i odlučila sam ih sve probati. Ni teksturom ni mirisom se ne razlikuju od npr. B.pretty tuša u nijansi silver, možda čak i sadrže više šljokica od njega. Kistić je malen i precizan pa ćete lako baratati njime.

DSCN6449

Obožavam ih nositi preko crnog tuša, pogotovo ovu tamnije srebrnu ili u unutarnjem kutu oka, pogotovo ovu svjetlije srebrnu. Možete ih i natapkati preko cijelog kapka i dok se još nisu posušili nanijeti glitter ili glitter sjenilo, jako se lijepo lovi za njih.

DSCN6453

DSCN6454

Ponekad je dobro provjeriti i mjesta za koje nikad ne bi mislili da ćete pronaći odličan proizvod – iznenadili bi se. Koje je vaše otkriće u posljednje vrijeme?

Slični postovi:3 thoughts on “Catherine Arley glitter tuševi”

  • Izgledaju super pogotovo ovaj svjetlo srebrni :). Dali imaju čudan miris ili iritiraju oči? Imam Catherine Arley lak za nokte i super mi je, a s ružem iste marke nisam bila zadovoljna imao je metalni miris i pekle su me usne od njega pa sam ga bacila nakon drugog nanošenja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *