Catrice Arts Collection eye and face palette (green)

13.12. poznat je kao dan kada se obilježava sveta Lucija, a s obzirom na moje ime, to znači da je tog dana moj imendan. Iako je od onda prošlo dosta vremena, danas vam donosim recenziju poklona koji sam dobila od majke. Jako me usrećila jer u posljednje vrijeme više volim palete, čini mi se da su mono sjenila dosta nespretna za transport, a ja puno putujem.

Radi se o LE Catrice Arts Collection eye and face palette u zelenim nijansama (postoji i ona s rosegold nijansama koja me odmah podsjetila na novu Naked 3 paletu).

3

Paleta se sastoji od 6 sjenila, rumenila, highlightera, crne olovke za oči i aplikatora.
Svako sjenilo ima po 1,5 gram, dok proizvodi za lice imaju 2,5 grama, a olovka 0,28 grama.

Cijena palete je 59,90 kn.
Dostupna je u Kozmu i DM-u.

4

Dolazi u pakiranju inspiriranom Baroknim stilom i Art Decoom. Prekrasno je, baš jednostavno i unikatno i to je ono što me osvojilo. :packaging sucker:
Ono što nedostaje pakiranju jest ogledalo, jako bi dobro pasalo u unutrašnjosti na poklopcu. Ja često koristim ogledala na paletama za eye makeup, a ovdje ga nema.

1

Što se tiče sjenila, sviđaju mi se nijanse koje se nalaze unutra. Ima i svjetlijih i tamnijih nijansi, neutralnih i malo boje (iako zelene koja je gotovo neutralna). Mogućnosti kombiniranja su velike.
Nedostatak je taj što su svjetlija sjenila slabije pigmentirana, ali to je najčešće tako u svim paletama.
Dugotrajna su i ne nakupljaju se u pregibu kapka (uz bazu, bez baze ih nisam ni nosila).
Sva sjenila u sebi sadrže sitni shimmer.

5

Rumenilo dobro komplimentira zelene tonove na očima i kvalitetno je poput svih Catrice rumenila, koja su jedna od najkvalitetnijih drogerijskih rumenila.

2

Olovka u sebi sadrži sitne srebrne šljokice. Kod Catrice olovaka mi se sviđa što nisu jako mekane, pa se ne razmazuju već stoje na mjestu.

Da zaključim, paleta mi se sviđa zbog toda što su nijanse pametno odabrane i pružaju mnogo mogućnosti, ali bih voljela da su pigmentiranije i da postoji ogledalo.
Lookove kreirane ovom paletom ću vam pokazati u nadolazećim LOTD člancima. 🙂

Ocjena: 4

Volite li više palete ili mono sjenila? Koja su vam najdraža drogerijska sjenila i zašto?

Slični postovi:8 thoughts on “Catrice Arts Collection eye and face palette (green)”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *