Catrice Galactic Highlighter Drops

U posljednje vrijeme isprobala sam jako puno highlightera u sticku i tekućih highlightera. Volim takve proizvode jer ne ostavljaju teksturu na licu (što se može desiti s highlighterima u kamenu/prahu), ali im je najveći nedostatak što mogu utjecati na tekući puder na način da ga skinu na područjima na koji ih nanosite. Od 5 takvih proizvoda koje sam isprobala u posljednje vrijeme (brendova L.O.V., Essence i Catrice) danas vam predstavljam onog koji mi se najviše svidio i kojeg u posljednje vrijeme koristim gotovo svakodnevno. Radi  se o Catrice Galactic Highlighter Drops u nijansi 010 Spaceshuttle.

Ovaj highlighter u bočici izgleda žuto, ali on ustvari ima suptilnu ružičastu nijansu s blagim zlatnim odsjajem. Jako volim takve highlightere jer mislim da izgledaju prirodno. Sviđa mi se što mi ne utječe na tekući puder (što sam primijetila sa većinom Essence i Catrice highlightera u sticku) i što mu pipeta odlično funkcionira (npr. onaj L.O.V. highligter ima jako lošu pipetu). Obično ga nanosim tako da stavim tri-četiri točkice direktno s pipete na područje jagodice i onda utapkam prstom. Nećete dobiti blinding sjaj, ali onda preko njega najčešće nanesem neki highlighter u kamenu ako želim dodatni sjaj. Nanosim ga tek nakon što setiram lice puderom u kamenu i to mu ne smeta – izgleda isto kao kad se nanese samo na tekuće proizvode. Dosta je gust i jako lijepo miriši.

Ovakva vrsta highlightera može se koristiti na nekoliko načina – možete ga nositi kao bazu za makeup preko cijelog lica ako želite dati dodatni sjaj svojoj koži; možete ga izmiješati sa tekućim puderom ako želite dobiti dewey efekt; a možete ga nositi i kao higlighter na području jagodica, ispod obrve, nosa i iznad usne.

Cijena: 39,90 kn
Količina: 14 ml
Dostupnost: DM, Bipa, Muller

Ovaj proizvod sam isprobala u videu:

 

Slični postovi:2 thoughts on “Catrice Galactic Highlighter Drops”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *