Catrice High Lighting sjenila

Ne tako davno Catrice nam je predstavio dio novog asortimana. Nekoliko proizvoda me iskreno zainteresiralo, a među njima su bila i nova High Lighting sjenila. Swatchala sam ih čim su se pojavila u drogerijama i zaista ostala oduševljena, a kratko nakon toga odlučila sam kupiti sve nijanse. Mislim da vam uvod već govori u kakvom tonu će se odvijati ova recenzija, ali idemo mi vidjeti o čemu se točno radi! 🙂

Catrice High Lighting Eyeshadow (1)

Catrice mono sjenila po mojem mišljenju najbolja su sjenila koja možete nabaviti u našim drogerijama. I sama ih imam jako puno i u moru sjenila najčešće posežem za njima. Jako su lijepe teksture, ne truse se, pigmentirana su… Shimmerasta sjenila su kremasta i jako se lijepo nanose, a čak ni mat sjenila koja su inače blaže pigmentirana ne razočaravaju.

U High Lighting liniji sjenila možete pronaći tri nijanse – 010 Turn The High Lights On!, 020 Rosefeller Center, 030 1001 Golden Nights.

Pakiranja Catrice sjenila jako su kvalitetna i čvrsta, a posebno mi se sviđa što su prozirna pa možete vidjeti nijansu već na prvi pogled. Cijena sjenila je 21,90 kn.

Catrice High Lighting Eyeshadow (2)

Ova sjenila su me oduševila svojom izdržljivošću – ne nakupljaju se u pregibu kapka čak ni nakon cjelonoćnog izlaska. Osim toga stvarno su jako pigmentirana, pogotovo ako ih nanosite prstom ili čvršćim kistićem. Osim što se odlično ponašaju kao sjenila, možete ih bez problema nositi i kao highlighter, iako morate koristiti blagu ruku ili raspršeni kistić.

Catrice High Lighting Eyeshadow (3)

010 Turn The High Lights On!

Najsvjetlija nijansa je ona boje bjelokosti, u sebi ima srebrni shimmer i predivna je za korištenje u unutarnjem kutu oka.

Catrice High Lighting Eyeshadow (4)

020 Rosefeller Center

Sljedeća nijansa u blago je rozoj nijansi, a u sebi također sadrži smeđi shimmer – ta nijansa je meni inače najdraža kod highlihtera, mislim da najbolje izgledaju na mojem tonu kože.

Catrice High Lighting Eyeshadow (5)

030 1001 Golden Nights

Posljednja nijansa je na granici između zlatne i brončane i u sebi sadrži gotovo zlatni shimmer. Ona ima topli podton pa je kao highlighter odlična za djevojke tamnije puti, a kao sjenilo kod svih nijansi preporučujem ih nanositi preko pomičnog djela kapka s nekim mat sjenilom u pregibu kapka.

Catrice High Lighting Eyeshadow (6)

Evo i swatcheva koji vas, vjerujem, neće razočarati:

Catrice High Lighting Eyeshadow (7)

Catrice High Lighting Eyeshadow (8)

Što vi mislite o Catrice sjenilima? Koja su vama najdraža drogerijska mono sjenila?

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *