Sve će biti dobro na kraju. Jer, ako nije dobro, onda nije kraj.

Catrice Kohl kajal 120 We Found Nemo!

Već neko vrijeme tražim nešto na čemu bi se crveno sjenilo dobro istaknulo. U jednom od mojih posjeta Kozmu naletjela sam na Catrice Kohl kajal 120 We Found Nemo! Ne moram ponavljati da sam imenima svih Catriceovih proizvoda oduševljena i većinom je to razlog koji me privuče da kupim baš njihov proizvod. Da li je ova olovka za oči opravdala moja očekivanja pročitajte u nastavku!

SAM_1818

Olovka na prvi pogled izgleda kao olovka za usne (zbog boje, naravno), ali želim još jednom naglasiti da je ovo olovka za oči.

SAM_1819

Cijena: 16,90 kn

Količina: 1,1 g

Rok trajanja: 36 mjeseci

SAM_1820

Modni trend koji se predviđa za ovo proljeće je eyeliner u bojama. Meni se jako sviđa što to postaje trend jer preko ljeta i na toplije dane volim nositi eyeliner u bojama zbog svojih masnih kapaka. Uskoro možete očekivati članak s mojom kolekcijom eyelinera u boji. : )

SAM_1821

120 We Found Nemo! je crveno-narančaste boje. Dosta je mekana i lako se nanosi, a opet ne pre mekana što je čini preciznom. Vrlo ćete lako moći izvući tanku liniju uz liniju trepavica. U svakom slučaju je potrebno učvrstiti je sa nekim sjenilom jer se dosta lako razmazuje.

SAM_1823

Ja je najčešće nosim preko cijelog kapka, te preko nje nanesem jedno od crvenih sjenila koje posjedujem ili crveni mineralni pigment, a u pregib oka tamnije (crno-smeđe) sjenilo. Za tu svrhu je kao savršena jer jako dugo traje i ne nakuplja se u pregibu kapka. Ja sam je nosila 7 sati bez ikakvih problema.

swatch

Sve u svemu, sviđa mi se ova olovka! Vidjela sam i jednu neonsko zelene boje i u planu mi je skoknuti  po nju pošto na moje smeđe oči zeleni makeup dobro paše.

Nosite li vi linere u boji? Nosite li sjenula u boji općenito ili se držite neutralnih kombinacija?

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *