Catrice Kohl kajal 120 We Found Nemo!

Već neko vrijeme tražim nešto na čemu bi se crveno sjenilo dobro istaknulo. U jednom od mojih posjeta Kozmu naletjela sam na Catrice Kohl kajal 120 We Found Nemo! Ne moram ponavljati da sam imenima svih Catriceovih proizvoda oduševljena i većinom je to razlog koji me privuče da kupim baš njihov proizvod. Da li je ova olovka za oči opravdala moja očekivanja pročitajte u nastavku!

SAM_1818

Olovka na prvi pogled izgleda kao olovka za usne (zbog boje, naravno), ali želim još jednom naglasiti da je ovo olovka za oči.

SAM_1819

Cijena: 16,90 kn

Količina: 1,1 g

Rok trajanja: 36 mjeseci

SAM_1820

Modni trend koji se predviđa za ovo proljeće je eyeliner u bojama. Meni se jako sviđa što to postaje trend jer preko ljeta i na toplije dane volim nositi eyeliner u bojama zbog svojih masnih kapaka. Uskoro možete očekivati članak s mojom kolekcijom eyelinera u boji. : )

SAM_1821

120 We Found Nemo! je crveno-narančaste boje. Dosta je mekana i lako se nanosi, a opet ne pre mekana što je čini preciznom. Vrlo ćete lako moći izvući tanku liniju uz liniju trepavica. U svakom slučaju je potrebno učvrstiti je sa nekim sjenilom jer se dosta lako razmazuje.

SAM_1823

Ja je najčešće nosim preko cijelog kapka, te preko nje nanesem jedno od crvenih sjenila koje posjedujem ili crveni mineralni pigment, a u pregib oka tamnije (crno-smeđe) sjenilo. Za tu svrhu je kao savršena jer jako dugo traje i ne nakuplja se u pregibu kapka. Ja sam je nosila 7 sati bez ikakvih problema.

swatch

Sve u svemu, sviđa mi se ova olovka! Vidjela sam i jednu neonsko zelene boje i u planu mi je skoknuti  po nju pošto na moje smeđe oči zeleni makeup dobro paše.

Nosite li vi linere u boji? Nosite li sjenula u boji općenito ili se držite neutralnih kombinacija?

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *