Catrice kohl kajal 180 Too cool for pool + LOTD

Još od kada sam kupila prvu Catrice olovku za oči imam želju kupiti još. Usprkos njenoj niskoj cijeni od 16,90 kn i dobroj kvaliteti, nisam proširila svoju kolekciju gotovo dvije godine. Ni ne vjerujem da je toliko prošlo. Recenziju prve olovke možete pročitati ovdje.

Danas ću vam pisati o nijansi 180 Too Cool For Pool. Radi se o baby plavoj nijansi koju sam kupila prvenstveno da je nosim u unutarnjem kutu oka. Ako vas zanima na koji način sam to zamislila, fotke su na kraju članka. 🙂

DSCN0069

Prvo što trebate znati jest da ovo nije olovka koju bi mogli opisati kao kremastu, pa je nekako ne bih preporučila da se koristi kao baza za sjenilo jer se teže razmazuje. S druge strane, ako imate masne kapke onda ipak malo pregrmite i potrudite se jer je mogućnost da će se nakupiti u pregibu kapka vrlo mala.

DSCN0070

To što je malo tvrđa čini je idealnom za samostalno nošenje jer neće izblijediti. Pogotovo u već spomenutom unutarnjem kutu jer je to područje vlažnije od ostalih dijelova oka. Barem kod mene. Također je preporučujem nositi i kao eyeliner uz gornju liniju trepavica.

Šiljenje je izrazito jednostavno jer je napravljena od mekanog drva, a zbog tvrdoće proizvoda vrh olovke ne puca.

DSCN0073

Pigmentacija je odlična, a radi se o mat proizvodu. To mi se posebno sviđa, jer većina olovaka ima neki dodatni efekt.

DSCN0075

Što se looka koji vam danas donosim tiče, išla sam na neutralne boje na kapcima (sjenilo sam uglavnom koncentrirala na pregib kapka i donju liniju trepavica), te sam izvukla dugu liniju crnim eyelinerom. Kako bih podigla cijeli look, a i dalje ga ostavila neutralnim, nanijela sam ovu olovku samo na unutarnji dio kapka. Na usnama nosim Essence olovku za usne.

DSCN0776

 

DSCN0792

 

ll2

Koja je vama najdraža nijansa Catrice olovaka? Nosite li ih i na koji način?
Što mislite o mojem looku?

Slični postovi:11 thoughts on “Catrice kohl kajal 180 Too cool for pool + LOTD”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *