Catrice Nail Lacquer 130 Lucky In Lilac

Catriceovi lakovi za nokte jedni su mi od najdražih drogerijskih lakova zbog njihove količine, razumne cijene, velikog izbora nijansi (koje su najčešće u skladu s trendovima), maštovitih naziva, dugotrajnosti i činjenice da se ne zgusnu nakon nekoliko korištenja.

Čim sam ugledala novu Gloriu IN na kiosku, uz koju se kao poklon dobio jedan Catrice lak, kupila sam je i dobila jednu od naljepših nijansi ikad – 130 Lucky In Lilac.

SAM_1801

Cijena: 20,90 kn u slobodnoj prodaji (cijena Glorie IN je 9,90 kn)

130 Lucky In Lilac je ljubičasta nijansa boje jorgovana. S obzirom na to da je ljubičasta jedna od mojih najdražih boja, bila sam oduševljena.

SAM_1803

Kako bi se dobila boja identična ovoj u bočici potrebno je nanijeti dva sloja laka. Kada se posuši, lak se jako sjaji, pa vam nije potreban top coat (osim ako želite da vam lak duže traje). Na swatchevima nema top coata! Trajnost laka je do 5 dana.

SAM_1804

Četkica je klasična, kao kod većine lakova za nokte. Sviđa mi se lak nije ni pre gust ni pre rijedak, pa se s lakoćom nanosi na nokat u samo tri poteza.

Pogledajte sada ovu divotu na noktima:

SAM_1797

 

SAM_1796

Većina ovih činjenica se odnosi na sve Catrice lakove, pa ću vam pokazati swatcheve još nekih Catrice lakova koje posjedujem, a jako volim:

400 Blue Cara Ciao

Mornarska manikura (6)

480 Miss Piggy Reloaded

SAM_0372

240 Sold Out For Ever

Slika 1

Imate li vi koji Catrice lak? Da li vam se sviđaju?

Slični postovi:1 thought on “Catrice Nail Lacquer 130 Lucky In Lilac”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *