Catrice Ultimate Shine ruž

Kad kupujem, uvijek pazim da najbolje komade ulovim na akciji ili sniženju. Tako je Kozmova akcija srijedom u kojoj su sve ruževe snizili za 30% došla kao naručena s obzirom na kronični manjak ruževa u mojem posjedu. Iz članka o mojoj wishlisti saznali ste da tražim berry/crno vino ruž, pa sam se nadala da ću ga pronaći u Kozmu. Nažalost nije ga bilo, tako da još uvijek tragam za njim, ali sam zato uzela Catrice Ultimate Shine ruž koji je također taman i osvježava lice zimi.

Sam ruž dolazi u prekrasnom pakiranju, tako da ćete imati osjećaj da ste kupile nešto puno skuplje nego što zaista je. Pakiranje je čvrsto i kompaktno, čak i da vam ispadne ne vjerujem da bi mu se išta dogodilo.


Nijansa koju sam kupila je 170 Play the plum. Opisala bi ju kao tamno rozo – ljubičastu (zbog sunca izgleda svjetlije nego što zaista je). U sebi sadrži i sitni shimmer.


Ruž je mekan i kremast, što ga čini praktičnim za nanošenje. S druge strane, jako je pigmentiran pa bi preporučila da ga ipak nanosite kistićem, da nebi imali duplo deblje usne nego što zaista jesu. 😀 Što se tiče mirisa – nemam riječi! Ovo je jedan od proizvoda koje bi mogla mirisati cijeli život, pa čak i pojesti (haha). Kad bi bar postojala svijeća u tom mirisu pa da mi cijela soba miriši po ružu.

Na usnama ostaje dugo, iako ću tek danas isprobati kako se ponaša u večernjem izlasku, ali sam ga isprobavala po kući i čak i nakon dva sata je još uvijek bio vidljiv (makar ne koliko i na početku).

Cijena na sniženju mu je bila 23 kune (inače košta 30-ak kuna) i mislim da su Catrice ruževi isplativi s obzirom na omjer cijene i kvalitete.

P.S. Ne zaboravite sudjelovati u blagdanskom giveawayu!

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *