Sve će biti dobro na kraju. Jer, ako nije dobro, onda nije kraj.

Catrice Ultimate Shine ruž

Kad kupujem, uvijek pazim da najbolje komade ulovim na akciji ili sniženju. Tako je Kozmova akcija srijedom u kojoj su sve ruževe snizili za 30% došla kao naručena s obzirom na kronični manjak ruževa u mojem posjedu. Iz članka o mojoj wishlisti saznali ste da tražim berry/crno vino ruž, pa sam se nadala da ću ga pronaći u Kozmu. Nažalost nije ga bilo, tako da još uvijek tragam za njim, ali sam zato uzela Catrice Ultimate Shine ruž koji je također taman i osvježava lice zimi.

Sam ruž dolazi u prekrasnom pakiranju, tako da ćete imati osjećaj da ste kupile nešto puno skuplje nego što zaista je. Pakiranje je čvrsto i kompaktno, čak i da vam ispadne ne vjerujem da bi mu se išta dogodilo.


Nijansa koju sam kupila je 170 Play the plum. Opisala bi ju kao tamno rozo – ljubičastu (zbog sunca izgleda svjetlije nego što zaista je). U sebi sadrži i sitni shimmer.


Ruž je mekan i kremast, što ga čini praktičnim za nanošenje. S druge strane, jako je pigmentiran pa bi preporučila da ga ipak nanosite kistićem, da nebi imali duplo deblje usne nego što zaista jesu. 😀 Što se tiče mirisa – nemam riječi! Ovo je jedan od proizvoda koje bi mogla mirisati cijeli život, pa čak i pojesti (haha). Kad bi bar postojala svijeća u tom mirisu pa da mi cijela soba miriši po ružu.

Na usnama ostaje dugo, iako ću tek danas isprobati kako se ponaša u večernjem izlasku, ali sam ga isprobavala po kući i čak i nakon dva sata je još uvijek bio vidljiv (makar ne koliko i na početku).

Cijena na sniženju mu je bila 23 kune (inače košta 30-ak kuna) i mislim da su Catrice ruževi isplativi s obzirom na omjer cijene i kvalitete.

P.S. Ne zaboravite sudjelovati u blagdanskom giveawayu!

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *