Čišćenje lica + DARIVANJE!! |by Nivea

U današnjem videu predstavljam vam velik dio Niveine linije proizvoda za odstranjivanje makeupa i čišćenje lica. Ujedno vam pokazujem i svoju večernju rutinu čišćenja lica te sam u suradnji s Niveom pripremila veliko darivanje! Prvo pogledajte video pa se onda zaigrajte s nama!

PRAVILA DARIVANJA:

Prema infografici ispod napisati režim koji slijedi vaše navike i tip kože. Potrebno ga je napisati u komentar na YouTubeu, ispod ovog videa. Komentari na drugim mjestima nisu važeći.
Primjeri:
” Za odstranjivanje makeupa potrebne su mi maramice za normalnu kožu, a za čišćenje kože preferiram vodu pa mi tako treba umivalica te proizvod za mješovitu kožu.”
“Odstranjivanje makeupa i čišćenje lica volim raditi pomoću blazinica pa mi za to treba micelarna za osjetljivu kožu, a s obzirom na to da mi je koža suha trebam i proizvode za čišćenje lica pomoću blazinica namijenjene tom tipu kože.”
Uglavnom, shvaćate koji vam je zadatak! Samo pratite infografiku i upišite do kud ste došli. 🙂

Dobitnik/ca dobiva sve proizvode iz režima. 🙂 Darivanje traje do četvrtka, 28.07.2016., kada ću odgovoriti na komentar dobitnice/ka s daljnjim uputama.
Sretno svima!

čišćenjemakeup

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *