Colleen lak za nokte #150

Jedna od mojih čitateljica zamolila je da isprobam nove lakove koji su stigli u Kozmo drogerije (kao svojevrsna zamjena za Flormar lakove). Radi se o Colleen lakovima koji se proizvode u toliko nam dragoj državi Turskoj (barem kada je riječ o sapunicama :D).

Koja je vaša najdraža Turska sapunica? Ja inače ne volim sapunice, ali gledala sam Ezela i dopao mi se! : ) Dosta oftopičarenja, ajmo na recenziju!

Colleen lak za nokte (3)
Lak koji ću vam danas predstaviti je svjetlo roze nijanse (broj 150). Dolazi u količini od 10 mililitara i preporučljivo je potrošiti ga unutar 18 mjeseci. Cijena mu je samo 9,99 kuna!

Colleen lak za nokte (4)

Četkica je gotovo identična kao ona kod Flormar lakova, dakle, dosta tanka i dugačka. Osobno ne volim kada su četkice tanke, ali ova lijepo i ravnomjerno nanosi lak.
Lak je dosta rijedak i izgleda „gumenasto“ što me natjeralo na zaključak da će takav biti i na noktima. Prevarila sam se.
Prvi sloj ne prekriva nokat dovoljno da bi takva mogla izaći na ulicu (:D), ali nakon stavljanja drugog sloja lak se jako sjaji i ostavlja dojam gela (usudila bih se reći). Zapravo me poprilično oduševio!
Bez obzira na to što sam nanijela dosta debeli sloj laka brzo se osušio.

Već dugo nisam osjetila intenzivan miris laka (kao prije 5-10 godina), a ovaj lak me na žalost po tome vraća u mladost (jer sad sam stara, jel). 😀

Evo kako lak izgleda kada nanesem dva sloja (malo je tamniji nego u bočici):

Colleen lak za nokte (5)

Colleen lak za nokte (6)

I naaaaravno, ne bih ja bila ja da su moji nokti prazni i jednobojni. Isprobavala sam novi set kistića za nail-art s Ebay-a (recenzija, da/ne?), pa su mi mašnice ispale nešto neurednije nego inače, ali i dalje mi se sviđa! A vama?

Colleen lak za nokte (7)

Colleen lak za nokte (1)

Omjer cijene i kvalitete savršen, i radi toga mu dajem ocjenu 5!

Slični postovi:7 thoughts on “Colleen lak za nokte #150”

  • Baš sam si jučer uzela njihov ljubičasti, doduše, boja kakva je u bočici dobije se tek s trećim slojem, al dobro je kaj se brzo suši. A miris…bože, povratak u devedesete…da, dovoljno sam stara da se sjećam 😀

  • Ja i dalje ostajem vjerna flormaru 😀
    Jesi probala essence bazu, onu peel of? Ako jesi, jel se to guli i prije nego ga ja želim ogulit 😀

    • ja sam probala i meni je izdržalo bez problema 5 dana…izdržo je i mnogobrojno pranje suđa u tih 5 dana.tako da preporučam. preporodila sam.se otkako ne moram šljoke skidati acetonom 🙂

  • Joj, baš sam neki dan mislila uzeti tih par lakova ali nisam htjela riskirati 🙂 Mislim da ću isprobati ovaj, nijansa me jednostavno podsjeća na šećernu vatu 😀

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *