Crveni kaput i bombastične štikle.

Ima nešto jako otmjeno u kombinaciji štikle – traperice – kaput. Pogotovo ako su štikle u špic! Zato sam odlučila tu kombinaciju provesti u djelo i pokazati vam je.

Vjerojatno najzanimljivija činjenica je da sam ovaj kaput platila samo 7 kuna! Već sam u nekoliko navrata pričala o svojoj tihoj ljubavi prema second hand shopovima, a danas je ponovno jedan od takvih članaka. Kaput je potpuno nov, nije podrapan, rasparan ni iznošen, a pranjem se lijepo osvježi i nitko nikada ni neće znati da je iz second handa. Posebno mi se sviđa ova traka na leđima i njegova dužina – odostraga izgleda gotovo kao da nosim haljinu.

Što se tiče traperica – o njima sam već pričala i u posljednjem videu, a i pokazala sam ih nekoliko puta na Facebooku i Instagramu. Od kad sam ih dobila ne izlazim iz njih, kao da su šivane po meni! Osim toga, kvalitetom su daleko bolje od svih traperica koje sam ikada naručila na internetu, ali i većine traperica koje možete naći u New Yorkeru, Tally Weijlu, Bershki i sličnim dućanima. Njih sam, kao i štikle, naručila s Rosegala. Uz oba proizvoda trenutno nude besplatni shipping! :)))

Štikle su mi pak posebno lijepe, ovo je prvi par štikli u špic koje posjedujem i čak mi se sviđa! Ono što najviše volim je što imaju ravnu petu, ali nisu odviše udobnee s obzirom na to da uopće nemaju platformu. Mislim da bi još bolje izgledale na boyfriend jeans, traperice širokog kroja.

 • Kaput – Textile House Second Hand, 7 kn
 • Majica – Cropp, 16 kn
 • Traperice – Rosegal, 30,15$ – LINK
 • Štikle – Rosegal, 25,32$ – LINK

rosegal-jeans-heels-5

 

rosegal-jeans-heels-1

 

rosegal-jeans-heels-7

 

rosegal-jeans-heels-8

 

rosegal-jeans-heels-9

 

rosegal-jeans-heels-10

Slični postovi:4 thoughts on “Crveni kaput i bombastične štikle.”

  • Stvarno može, odeš i provedeš malo vremena unutra, svašta se da naći! Eto preporučujem ovaj lanac dućana koji sam spomenula ima ih diljem Hrvatske, a najbolji su! 🙂

 • Njihov sam ceat gost.
  Textile House je zakon.
  Kakvih sam ja krpica kupila i po 3 kn..
  Orsay suknju npr za samo 5 kn!
  Sakoi, jakne..
  Ma joj..
  Nije da nemam za bolje ali ono uzbudenje kada ulazim i idem naci nešto.. nesto sto znam da drugi nece imati te kako pronaci ato bolju stvar za sto manje kuna haha
  Meni je kupovanje u sh trgovinama naročito Textile je zakon i vrlo uzbudljivo 🙂
  Tvoj kaput je odlican!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *