CV Young pjena za čišćenje lica

Prije više od dva mjeseca prvi puta sam kupila ovu pjenu za čišćenje lica. O njoj sam pričala u ovom videu o svojoj mjesečnoj kupovini. U početku nisam planirala pisati recenziju, ali s obzirom na to da je ona postala moj favorit u njezi lica, moram se osvrnuti i na nju. Uživajte u članku!

CV Young pjena za umivanje (1)

Za početak, evo nekoliko osnovnih informacija.

 • pjena dolazi u količini od 150 ml, što će vam svakodnevnim korištenjem trajati 2-3 mjeseca
 • možete je kupiti u Mulleru po cijeni od 14,90 kn
 • najbolje upotrijebiti u roku od 12 mjeseci od otvaranja
 • vegan friendly

Evo sastojaka:

CV Young pjena za umivanje (2)

Ova pjena namijenjena je osobama do 25 godina, ali postoji još kolekcija koje su namijenjene osobama različitih životnih dobi (skroz do 60+). U CV kolekcijama možete pronaći i proizvode poput krema, maski ili tonika za lice.

CV Young pjena za umivanje (3)

Pjena se koristi za čišćenje kože od nečistoća, šminke i odumrlih stanica te hidratiziranje kože. Preporučeno je koristiti je ujutro i navečer.

 • Ujutro – nanosim malu količinu pjene, ne veću od veličine lješnjaka i lagano umasiram na vlažnu kožu. Tako čistim lice od odumrlih stanica, masnoće koja se nakupila preko noći i hidratantne kreme koju nanosim večer prije. (radi se o Olival ekstra bogatoj kremi za noćnu kremu – recenzija)
 • Navečer - prije sam za skidanje šminke koristila vlažne maramice, pa tek onda umivala lice pjenom. Shvatila sam da mi vlažne maramice loše utječu na izgled kože, pa sam se u potpunosti prebacila na pjenu. Sada mi je potrebna nešto veća količina pjene da uklonim svu šminku. Šminku skida u potpunosti, čak i vodootporne proizvode za oči. Izbjegavajte otvarati oči za vrijeme umivanja, jer bi vas kombinacija pjenice i makeupa mogla lagano peckati.

Nakon umivanja lice vam ne ostaje issušeno, već mekano na dodir.

CV Young pjena za umivanje (4)

Ako imate masnu kožu, preporučljivo je da koristite ovakve vrste umivalica/čistilica za lice. Ja sam zaista oduševljena (što ste vjerojatno shvatili čitajući članak) i mislim da se neću tako brzo oprostiti s ovim proizvodom.
Ocjena: pet plus!

Jeste li isprobale ovaj ili sličan proizvod?
Želite li da napišem update o svojoj rutini njege kože lica?

Prošli članci:

Slični postovi:

17 thoughts on “CV Young pjena za čišćenje lica

  1. Probaj, isplati se s obzirom na to da nije skupa. :)
   Ne issušuje kožu, jedino me malo zabrinjava to što su pjenasti proizvodi za čišćenje lica jako dobri za masnu kožu, ne znam kako se ponašaju na dehidriranoj.

 1. nisam isprobala ovaj proizvod, ali trenutno također koristim pjenu za čišćenje lica. Radi se o Balea MED pjeni i isto sam zadovoljna :D
  od CV-a sam koristila samo vlažne maramice, koje mi nisu pasale, ali ova pjena djeluje odlično i ambalaža je slatka
  može post o rutini :D

 2. Ovo ću potražiti idući put kad odem u Muller :) Do sad sam koristila Nivea pjenu u rozoj i plavoj bočici i dm-pjenu. Sve su mi bile odlične. Nekako mi pjene najviše odgovaraju za čišćenje lica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *