CV Young pjena za čišćenje lica

Prije više od dva mjeseca prvi puta sam kupila ovu pjenu za čišćenje lica. O njoj sam pričala u ovom videu o svojoj mjesečnoj kupovini. U početku nisam planirala pisati recenziju, ali s obzirom na to da je ona postala moj favorit u njezi lica, moram se osvrnuti i na nju. Uživajte u članku!

CV Young pjena za umivanje (1)

Za početak, evo nekoliko osnovnih informacija.

  • pjena dolazi u količini od 150 ml, što će vam svakodnevnim korištenjem trajati 2-3 mjeseca
  • možete je kupiti u Mulleru po cijeni od 14,90 kn
  • najbolje upotrijebiti u roku od 12 mjeseci od otvaranja
  • vegan friendly

Evo sastojaka:

CV Young pjena za umivanje (2)

Ova pjena namijenjena je osobama do 25 godina, ali postoji još kolekcija koje su namijenjene osobama različitih životnih dobi (skroz do 60+). U CV kolekcijama možete pronaći i proizvode poput krema, maski ili tonika za lice.

CV Young pjena za umivanje (3)

Pjena se koristi za čišćenje kože od nečistoća, šminke i odumrlih stanica te hidratiziranje kože. Preporučeno je koristiti je ujutro i navečer.

  • Ujutro – nanosim malu količinu pjene, ne veću od veličine lješnjaka i lagano umasiram na vlažnu kožu. Tako čistim lice od odumrlih stanica, masnoće koja se nakupila preko noći i hidratantne kreme koju nanosim večer prije. (radi se o Olival ekstra bogatoj kremi za noćnu kremu – recenzija)
  • Navečer – prije sam za skidanje šminke koristila vlažne maramice, pa tek onda umivala lice pjenom. Shvatila sam da mi vlažne maramice loše utječu na izgled kože, pa sam se u potpunosti prebacila na pjenu. Sada mi je potrebna nešto veća količina pjene da uklonim svu šminku. Šminku skida u potpunosti, čak i vodootporne proizvode za oči. Izbjegavajte otvarati oči za vrijeme umivanja, jer bi vas kombinacija pjenice i makeupa mogla lagano peckati.

Nakon umivanja lice vam ne ostaje issušeno, već mekano na dodir.

CV Young pjena za umivanje (4)

Ako imate masnu kožu, preporučljivo je da koristite ovakve vrste umivalica/čistilica za lice. Ja sam zaista oduševljena (što ste vjerojatno shvatili čitajući članak) i mislim da se neću tako brzo oprostiti s ovim proizvodom.
Ocjena: pet plus!

Jeste li isprobale ovaj ili sličan proizvod?
Želite li da napišem update o svojoj rutini njege kože lica?

Prošli članci:

Slični postovi:17 thoughts on “CV Young pjena za čišćenje lica”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *