Dan u slikama: nove stvarčice

Evo, danas mi je pala na pamet nova vrsta postova, onako iz čista mira. Javite mi na kraju kako vam se sviđa. : )

Dakle, danas imam slobodan dan, a još sam i u Zagrebu, s obzirom da sutra moram na Sljeme (zbog tjelesnog). Uopće nisam uzbuđena radi odlaska na Sljeme, ali neka. Barem ću prošetati „onu plavu jaknu koja ne prokišnjava“.

Majka mi je poslovno bila na Zagrebačkom velesajmu, pa sam ugrabila priliku da se vidim s njom pošto nemam puno obaveza za danas. Iz tog razloga sam sjela na 14-ticu i uputila se prema tamo.
Obukla sam proljetnu haljinicu iz H&M-a (kupljena prošle godine), mint remen, šeširić (zbog toga što je sunce danas užasno jako) i ljubičaste startasice. Imam čak i fotku, doduše u ogledalu, ali to je najbolje što sam mogla izvući. : )

SAM_2171

Putem sam vidjela laganiju prometnu nesreću u kojoj su sudjelovali bijeli BMW i bijeli Renault ili nešto slično, i ono što me fasciniralo jest činjenica da je Renaultov prvi dio bio u potpunosti slupan, a BMW-ov zadnji kraj nije imao čak ni ogrebotinu (da li tu zaista vrijedi ono „kol’ko para, tol’ko muzike?“). Iz nekog razloga sam morala ovo podijeliti s vama. 😀

preuzmi
Onda sam konačno stigla na Velesajam i malo pročavrljala s majkom i još nekolicinom ljudi, te me ona obradovala sa pošiljkom od kuće i novcem za loaferice (za sve one koji ne znaju što je to, saznati ćete u nastavku).

Zato sam se uputila u Avenue Mall i tamo kupila već spomenute loaferice.
Prije nego što vam pokažem što sam kupila i što je bilo u pošiljci od kuće, želim s vama podijeliti još jednu priču iz Avenue Malla.

avenue-mall-znak-logo_kvadrat
Naime, s obzirom na današnji pre vrući dan, i to što sam zaboravila ponijeti svoju Equa Bočicu, skoknula sam do kioska da kupim nešto za piće. Ispred mene u redu je stajao dečko koji je kupovao cigarete, a iza mene još tri dečka. Prodavačica je zatražila dečka osobnu, na što je on ostao zaprepašten i rekao da ima samo vozačku. Prodvačica je rekla da će i vozačka biti u redu. Nakon što je izvadio vozačku, dečki iza mene su ponavljali: „A ziher!“ „Daj ne!“ „A ziher!“ „A ziher!“.
Meni je cijela situacija bila užasno smiješna, i prodavačica i ja smo se pukle smijati. (U potpunosti podržavam njen postupak, s obzirom da ona ima pravo tražiti potvrdu da je osoba koja kupuje cigarete/alkohol punoljetna.) Onda su se i dečki pukli smijati i tako smo si dodatno razvedrili dan.
Na žalost, nisam uspjela ostati da vidim da li su ti dečki iza mene bili punoljetni (naime, i oni su planirali kupiti cigarete).
Što vi mislite o postupku prodavačice?

Počastila sam se pola litre Coca -cole, iako je u posljednje vrijeme izbjegavam. Ima neke nove etikete, sa različitim muškim imenima (Miroslav, Saša…), a ja ugrabila baš onu na kojoj piše “partijaner”. Pre dobro! 😀

SAM_2196

A sada na haul, loaferice sam kupila u Deichmannu i platila ih 199 kn. Zaljubljena sam, iako sam si malo čudna u njima – nisam navikla nositi cipele. : )

SAM_2183

SAM_2181
Mama mi je donijela nekolicinu svoje stare odjeće koju sam si prošli puta kada sam bila doma pronašla u njenom ormaru, ali se nije stigla posušiti dok sam se vraćala u Zagreb.

Radi se o bordo crveno-bijeloj tunici koja se veže oko struka i ima kapuljaču,

catsd
te prekrasnoj čipkastoj košuljici (predji dio je čista prozirna čipka, dok je ostatak također prozirni materijal, ali ću ispod najvjerojatnije nositi samo bijeli grudnjak).

cats
Kada sam se vratila u stan, sva sretna i zadovoljna novim stvarčicama i popričala sa cimericom, ugodno me iznenadio posjet jedne kolegice s faksa. Pozdrav draga V. :*
Uz cedevitu i kekse obavile smo male ženske razgovore.

Ne znam što ću raditi do kraja dana, ali imam neke obaveze vezane uz faks, pa ću se primiti posla da moram čim manje preko vikenda. : )

Da čujem vašu današnju priču u komentarima! Pusa!

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *