Dva casual outfita |romwe.com

Primijetila sam da obožavate wishliste i slične članke, a ja ih baš istinski volim pisati (i čitati), pa sam vam za danas pripremila još jedan. Ovog puta sam komade uzela s romwe.com online dućana (vrlo je sličan shein.com stranici). Jedina razlika je da je ovdje shipping besplatan nakon 50$ (a ne 30), ali vjerujem da se pri svakoj kupnji toliko i potroši. Do 3.8. imaju i dodatne popuste na kupnje preko 59 i 119 dolara (kodovi su navedeni na stranici). 🙂

S obzirom na to da ste prošli puta čitali o outfitima za vjenčanje, danas ću preporučiti dva svakodnevna outfita. Uživajte!

Outfit 1

outfit1

 

Znate da sam luda za traper hlačicama visokog struka, a jedan od novih trendova je i traper suknja visokog struka na gumbiće. Čim mi se ukaže prilika nabavit ću si jednu jer znam da je i to jedan peri-deri komad. 😀 Zato sam prvi outfit složila baš prema njemu.

Za majicu sam odabrala bijeli t-shirt s indijskim motivom čiji bi samo prednji dio ugurala u suknju, a na sve bi odlično odgovarala i ova oglica koja bi se povezala s gumbićima na suknji i slonićem na majici. 🙂

S obzirom na to da je ovo svakodnevni outfit, odabrala sam ove predivne “tenisice” koje su mi baš ono – ljubav na prvi pogled!!

Sunčane su neizbježne u ovo ljetno doba, a ruksak na jednom ramenu totalno upotpunjuje look. 🙂

Linkovi i cijene:

– traper suknja: 11$ ili 75,90 kn – link
 majica: 7,90$ ili 54,50 kn – link
 statement ogrlica: 5,99$ ili 41,30 kn – link
– sunčane naočale: 8,90$ ili 61,40 kn – link
 divota od cipela: 46,67$ ili 322 kn – link
 ruksak: 19,00$ ili 131 kn – link

Outfit 2

outfit3

 

Imam jedan kimono sličnog kroja ovom na slici i definitivno mi najljepše izgleda na obične bodycon haljinice. Zato sam za drugi outfit izabrala upravo to – kontrastnu crno bijelu kombinaciju.

I ove cipele su me oduševile, imam slične polu čizmice i jako ih volim, pa je jedino logično da si zaželim i jedne u obliku sandala! Tu nisam dodavala nakit jer mi je višak, ali sam zato ubacila jednu torbu koja privlači pozornost, a i jako je praktična jer puno toga stane u nju i lako je dostupno.

Linkovi i cijene:

– kimono: 19,67$ ili 135,70 kn – link
 haljina: 13,33$ ili 91,90 kn – link
– sandale: 34,33$ ili 236,90 kn – link
 narukvica: 4,99$ ili 34,40 kn – link
– torba: 15,67$ ili 108,10 kn – link

Kako vam se sviđa moj izbor outfita? Koji bi radije nosili i što bi u njima mijenjali?

Slični postovi:2 thoughts on “Dva casual outfita |romwe.com”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *