E.l.f. šminka – Valja ili ne?!

Od kad gledam YouTube, uvijek sam htjela isprobati barem nešto od e.l.f. kozmetike jer strane youtuberice stvarno često pričaju o njima. Još u studenom 2017. Bipa je najavila da će e.l.f. stići u njihove drogerije i konačno smo dočekali i taj dan. Otišla sam u Bipu usprkos instantnim komentarima o prevelikoj cijeni proizvoda i nabavila nekoliko stvari kako bi vam mogla ispričati više o tome. U prvoj polovici videa sam provela istraživanje o razlikama u cijeni na našem i američkom tržištu vezano za nekoliko popularnih makeup brendova pa svakako savjetujem da poslušate što imam za reći. Kratki zaključak je da se e.l.f. kod nas isplati kupovati samo kada je u Bipi vikend akcija s 30% popusta na dekorativnu kozmetiku jer se cijene stvarno približe onima u Americi.

 

Nabavila sam četiri proizvoda, a evo i mojih dojmova nakon što sam ih nosila cijeli dan:

  • HD Undereye Setting Powder – odradio je odličan posao, korektor mi se do kraja dana nije nakupio u borama ispod očiju i to područje je ostalo glatko i matirano.
  • Sculpting Silk Eyeshadow (Rose All Day) – predivna paleta, pogotovo mat sjenila. Do kraja dana se intenzitet shimmerastog sjenila smanjio pa mi se zato mat nijanse više sviđaju. Idealna za svakodnevno korištenje i putovanja!
  • Precision Liquid Eyeliner – crn, mat, nije se trusio ni razmazivao, vrlo izdržljiv, imate moje tople preporuke! Aplikator je savršen za postizanje precizne linije.
  • Matte Lip Color (Tea Rose) – nije mat, bio je poprilično izdržljiv, ali mi se činilo kao da s vremenom postaje sve više sjajan. Ovaj mi se proizvod najmanje svidio.

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *