Ebay Flat Top Buffer (Kist za tekuću podlogu)

Do nedavno sam svoju podlogu na lice uvijek nanosila prstima, pa sa odlučila isprobati nešto novo. Zato sam naručila ova flat top buffer kist s Ebaya za nanošenje tekuće podloge.

SAM_2823

Cijena mu je samo 18 kuna, a možete ga pronaći i naručiti ovdje:
http://www.ebay.com/itm/Flat-Top-Buffer-Foundation-Powder-Cosmetic-Salon-Makeup-Basic-Brush-/310639453851?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item48538de69b
Stigao je za nešto više od dva tjedna, lijepo zapakiran i neoštećen.

SAM_2825

Ima kratku drvenu dršku što omogućava lako kontroliranje kista. Dlačice su izuzetno mekane, što me ugodno iznenadilo s obzirom na cijenu ovog kista. Na dodir su poput, recimo, mačje dlake. Također su jako guste što omogućava kistu ravnomjerno nanošenje podloge. Ne upija puno proizvoda u sebe, pa će vam biti dovoljna mala količina podloge da prekrijete cijelo lice.

SAM_2826

Ja ga koristim tako da kružnim pokretima nanosim BB kremu ili tekući puder na cijelo lice. Za razliku od prstiju, jako dobro stopi podlogu s licem pa izgleda kao da je ni nemate i omogućava nanošenje iste u vrlo tankom sloju.
Također ga koristim za blendanje korektora.

SAM_2828

Svima koji svakodnevno nanose neku vrstu podloge preporučam ovaj ili sličan kist, jer ćete si uštediti vrijeme, lice će vam ljepše i prirodnije izgledati i ruke će vam ostati čiste. : )

Naručujete li vi Ebay stvarčice i kako ste zadovoljne? Imate li koju preporuku?

Slični postovi:1 thought on “Ebay Flat Top Buffer (Kist za tekuću podlogu)”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *