Empties #2

Najčešće mi se dogodi da većinu kozmetike koju koristim na dnevnoj bazi potrošim u isto vrijeme. Sad sam potrošila tekući puder, maskaru, primer, vlažne maramice… a tuš i kompaktni puder su na rezervi! Pitam se di da uzmem toliko novaca da sve kaj sam potrošila ponovno kupim u jednom izletu u Dm/Kozmo/Muller. Nema šanse, moram se snaći! :D

SAM_5276

Ako već prema ovom uvodu (ili naslovu) niste zaključili, danas vam donosim pregled nekolicine proizvoda koje sam potrošila u posljednje vrijeme (doma me čeka još jedna zaliha praznih ambalaža, pa ću i to uskoro poslikati). To što sam ih potrošila do kraja znači da su me proizvodi jako dobro služili, i da su ujedno i moji kozmetički favoriti.

Hipp sensitive vlažne maramice – Šminku najviše volim skidati vlažnim maramicama, pa nakon toga umiti lice sapunom, napraviti piling ili nešto slično. Ove maramice su mi jedne od najdražih koje sam isprobala – jako su nježne, jedna je dovoljna za cijelo lice, a posebno mi se sviđa što nisu jako vlažne. Nisam imala nikakvih reakcija na licu što je također pozitivno!

SAM_5277

Pantene Nature Fusion šampon + regenerator – Odmah nakon što sam potrošila liniju za intenzivnu regeneraciju , kojom sam bila oduševljena, ponovno sam kupila Pantene šampon i regenerator ali iz druge linije. I dalje sam jako zadovoljna učinkom ovih proizvoda, iako mi je ova plava linija draža (zbog mirisa). Ako tražite kvalitetne, a cjenovno pristupačne proizvode za kosu, svakako preporučujem Pantene!

Oriflame Very Me podloga za make-upO ovome sam već toliko pričala da već valjda i ptice na grani znaju da sam oduševljena Oriflame primerom za make-up. Nova bočica se već koristi!

SAM_5280

Maybelline Affinitone tekući puder - Potrošila sam i zadnju kapljicu ovog pudera, vidite da sam rezala tubicu da bi mogla sve potrošiti (jer je inače nemoguće potrošiti proizvod do kraja što je bez veze). Ne planiram ga ponovno kupiti samo zato jer želim isprobati nešto novo.

Essence sealing top coat - Ovaj lak je ključni dio svake moje manikure (a mislim da su ga povukli iz prodaje :() što možete zaključiti i po odvratnom izgledu pakiranja. :D Ne znam jel to samo kod mene, ali većina proizvoda se baš poružni kad ih dugo koristite!

SAM_5284

Essence Multi Action maskara (blackest black) - Pokušala sam se suzdržati od ponovne kupnje i skoro tjedan dana sam plakala nad jadnim maskarama koje imam u svojoj kolekciji i kojima sam pokušavala nadomjestiti ovu. Ne moram ni reći da sam na kraju odustala od svih maskara i kupila multiactionku!

Catrice light refleacting concealer – nisam o ovome pričala na blogu zato što me nije pretjerano oduševilo, ali sam ga potrošila do kraja jer je dobro funkcionirao na mjestima gdje mi je trebalo jače prekrivanje.

SAM_5285

Za kraj, jedan proizvod koji me razočarao i bacam ga ravno u smeće sa ovim praznim ambalažama – b.pretty star gloss. Jako je ljepljiv i teško se nanosi.

To bi bilo sve za danas!
Koje ste vi proizvode potrošili u posljednje vrijeme? Koji su vas razočarali?

Related Posts

6 Comments

 • Reply
  nope
  9. Prosinac 2013. at 16:48

  Ajme ovaj Affinitone :”’)
  Nisam mogla ne nasmijati se na to kako sada izgleda ahahah.
  I da, i meni proizvodi poružne nakon nekog vremena pa iako ih ne potrošim uvjerim se da mi treba nova bočica (ako se radi o tekućoj stvari npr.) samo kako bi mi bila lijepa. Ahh, vizualni tip kaj ćeš :)

  • Reply
   Lux Lucis
   9. Prosinac 2013. at 19:45

   Moj Affinitone igleda koda je bio u pilani :D haha

 • Reply
  ZipaThis
  9. Prosinac 2013. at 22:25

  I u mom slučaju potrošeni puderi uglavnom završe ovako, sve iskoristim :) Još malo pa ću početi razbijati staklene bočice :D

  • Reply
   Lux Lucis
   9. Prosinac 2013. at 22:59

   Hahaha, i to uz Rozginu “ti i ja, razbijači čaša” :D

 • Reply
  shpeksyy
  10. Prosinac 2013. at 21:40

  Meni je ta essence maskara ocaj ocaja, neznam, pokusava je koristiti svako toliko, ali svaki put sve gore :/

  • Reply
   Lux Lucis
   10. Prosinac 2013. at 21:45

   Ne mogu vjerovati! Meni je toliko dobra da je ne bi mijenjala za ništa :D

  Leave a Reply