Essence all about matt transparentni puder

Dobro znate da sam jedna od onih koje su muku mučile s masnim licem. Trenutnom makeup rutinom probijanje masnoće kroz dan sam svela na minimum i jako sam zadovoljna. Veliku ulogu u tome igra Essence All About Matt transparentni kompaktni puder. Prvenstveno sam kupila onaj u loose verziji i čak mislim da je bio nešto bolji, ali je uistinu nezgodan za baratanje. Samo zbog toga bih nastavila kupovati kompaktni čak i da su ovog ostavili u ponudi (a nisu).

*ova recenzija jedna je u nizu recenzija proizvoda iz moje svakodnevne makeup rutine. više možete saznati u ovom videu!

Dakle, već me kod prvog korištenja ugodno iznenadio, a vidjevši kako funkcionira na koži dok sam šminkala druge djevojke ostala sam posebno iznenađena i zaljubila se! Ako niste obožavateljica mat finisha, možda vam se neće dopasti, ali u tom slučaju ga možete koristiti i samo na određenim područjima – t-zona ili područje ispod očiju.

SAM_1261

Za t-zonu (i cijelo lice) je fantastičan zato što vam neće izgledati umjetno, upravo suprotno, imam osjećaj da puder još ljepše sjedne na lice nakon settiranja. Ako imate suho lice, neće naglasiti te dijelove. Ako pak trebate nešto za settiranje korektora ispod očiju, također ga smatram jako dobrim kod obavljanja tog posla. Nikako ga ne zaboravite nanijeti i na kapke, jer će poslužiti i kao baza za sjenilo, u najgorem slučaju.
Neka vas ne zbuni njegova bijela boja, puder se na licu u potpunosti prilagođava vašem tonu kože i nije primjetan ni na dnevnom svjetlu, ni na fotografijama s blicem, a ni ne čini vaše lice blijeđim.

Ja ga nanosim ravno rezanim buffer kistom, i to ne kružnim pokretima već čistim utapkavanjem u kožu. Mislim da ga je nešto teže nakupiti na običan kist za puder u kamenu i da u tom slučaju ne funkcionira toliko dobro.

SAM_1269

Pakiranje je jednako kao i kod većine Essence proizvoda, čvrsto (u tri pakiranja koliko sam do sada potrošila još ni jednom se nije oštetilo) i ne sadrži ogledalo, što bi mogli očekivati kod ovakve vrste proizvoda i što bi po mom mišljenju možda i bilo zgodno. Nema spužvice za nanošenje, ali nju ionako svi bacamo u smeće.

Cijena za 8 grama proizvoda je oko 25 kn, a rok trajanja je 2 godine od otvaranja. Mogu vam sa sigurnošću tvrditi da će vas sa svakodnevnim korištenjem služiti i više od 6 mjeseci. Sastojci:

SAM_1265

Da zaključim, mislim da je ovaj kompaktni puder puno više od “proizvoda za 25 kuna”. Jako ga volim koristiti i na drugim ljudima jer ne samo da je dobar u svom poslu, već se i prilagođava svim tonovima kože, što u mojem makeup kovčegu oslobađa mjesta za druge stvari, koje bi inače zauzeli kompaktni puderi za matiranje u više nijansi.

Jeste li vi isprobali transparentne pudere i koji vam je najdraži?

 

Slični postovi:11 thoughts on “Essence all about matt transparentni puder”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *