Essence eye blender brush

Danas sam vam odlučila natipkati post o jednom predivnom kistiću. U početku ga nisam ni planirala pisati, ali zašto ne?
Oduvijek sam u potrazi za dobrim kistom za blendanje i onda sam pronašla Oriflameov kistić koji je namijenjen toj svrsi pa smo se brzo sprijateljili i postao mi je dio svakodnevne makeup rutine. Žao mi je što nikada nisam pisala o njemu, ali ako ga naručim ponovno svakako ću složiti članak. Taj je kist namijenjen blendanju (ujednačavanju sjenila), ali ipak je nešto precizniji od kistića o kojem ću vam danas pričati – Essence eye blender brush.

DSCN1595

Ovaj kist ima dosta raširene i guste dlačice, što ga čini savršenim za ublaživanje već (grubo) nanesenog sjenila, ili nanošenje vrlo male količine u pregib kapka. Meni se zaista sviđa u tom poslu i razmišljam o kupnji još nekoliko primjeraka kako bi ih uvijek imala u pripremi za više šminkanja za redom. Ne preporučujem ga za nanošenja sjenila na velika područja (dugo će vam trebati), a ni precizna nanošenja (npr. ispod oka).

DSCN1596

Kistić možete naći na Essence štandovima u gotovo svim drogerijama, iako je meni trebalo nekoliko tjedana da ga uopće nađem na polici jer je vječito bio rasprodan. Moram priznati da i postoji dobar razlog za to što ga puno ljudi kupuje. Njegova cijena je samo 12,90 kn, a kistić sličan ovome nećete nigdje pronaći po tako niskoj cijeni.

DSCN1598

 

Zbog toga što je izrađen od sintetičke dlake, njegovo pranje je lako jer proizvod samo “sklizne” s dlačica. Ako želite znati kako ja perem svoje kistiće kliknite ovdje.

DSCN1599

Ne ustručavajte se nego posegnite za ovim kistićem i dajte mu priliku. Možda će vam trebati malo vježbanja, ali kist za blendanje jedan je od najvažnijih koje možete posjedovati, zato što nitko na ovom svijetu više ne voli grube prijelaze ili neujednačene rubove sjenila. Imate moje tople preporuke!

Koje ste još Essence kistove isprobali i kakvi su vaši dojmovi?

 

Related Posts

7 Comments

 • Reply
  Ena
  10. Svibanj 2015. at 14:30

  Nikako ne mogu da ga ulovim!!! :D Kada god udjem u bilo koju drogeriju nema ga… XDDD

 • Reply
  Sweet little Things Blog
  10. Svibanj 2015. at 14:32

  Svi ovi novi njihovi kistići su mi preslatki i morat ću ih sve nabaviti :D

  • Reply
   Lux Lucis
   15. Svibanj 2015. at 14:10

   Točno sam si to i ja mislila :D

 • Reply
  Mila
  10. Svibanj 2015. at 19:36

  Nisam isprobala niti jedan njihov, ali ovaj će biti prvi :) Triput sam čitala cijenu i ne mogu vjerovati. Nadam se da ću ga pronaći!

 • Reply
  Ivana
  20. Svibanj 2015. at 00:31

  Taman sam neki dan kupila dva ova i dva zelena kosa za obrve :)
  Sviđa mi se, ali je velik i nije za precizno nanošenje igdje, pa mislim ni u pregib, više mi je za ugrubo nanošenje i dobro blendanje pregiba ili iznad pregiba. Meni je za precizno u pregib npr. Ecotools kist za blendanje iz Kozma (onaj sužen u sredini) ili Essence Smokey eyes kist (taj mi je dobar i za blendanje olovke gore i dolje i vanjski V).
  I meni se sviđao Oriflameov ali su mu prvo vrijeme dlake ispadale a nakon godinu dana je počeo nenormalno ispuštat crnu boju s dlala pri pranju pa sam ga bacila jer me počelo živcirati.
  Zato sam skupila hrpu drogerijskih za blendanje koji su mi od-li-čni:
  Bipa kist za blendanje (4 komada), 1 Ecotools, Essence Smokey eyes kist (4), 2 E-bay kista za blendanje (kao ovdje 3. zdesna, samo rozi – http://www.ebay.com/itm/Pro-Makeup-Cosmetics-Kabuki-Eyeshadow-Foundation-blending-blush-Brush-Set-D0X8-/331400908647?pt=LH_DefaultDomain_15&var=&hash=item4d29088f67 ), 1 duo fiber Essence za blendanje (imala sam još 2 ali su dlake ispale u pranju), 2 ova ljubičasta, 1 Elf, i hrpa random onakvih s e-baya kao s linka.
  Ugl. ono što sam htjela reći jer da se fakat može naći odličnih, a jeftinih kistova za oči :))

 • Leave a Reply