Essence eye blender brush

Danas sam vam odlučila natipkati post o jednom predivnom kistiću. U početku ga nisam ni planirala pisati, ali zašto ne?
Oduvijek sam u potrazi za dobrim kistom za blendanje i onda sam pronašla Oriflameov kistić koji je namijenjen toj svrsi pa smo se brzo sprijateljili i postao mi je dio svakodnevne makeup rutine. Žao mi je što nikada nisam pisala o njemu, ali ako ga naručim ponovno svakako ću složiti članak. Taj je kist namijenjen blendanju (ujednačavanju sjenila), ali ipak je nešto precizniji od kistića o kojem ću vam danas pričati – Essence eye blender brush.

DSCN1595

Ovaj kist ima dosta raširene i guste dlačice, što ga čini savršenim za ublaživanje već (grubo) nanesenog sjenila, ili nanošenje vrlo male količine u pregib kapka. Meni se zaista sviđa u tom poslu i razmišljam o kupnji još nekoliko primjeraka kako bi ih uvijek imala u pripremi za više šminkanja za redom. Ne preporučujem ga za nanošenja sjenila na velika područja (dugo će vam trebati), a ni precizna nanošenja (npr. ispod oka).

DSCN1596

Kistić možete naći na Essence štandovima u gotovo svim drogerijama, iako je meni trebalo nekoliko tjedana da ga uopće nađem na polici jer je vječito bio rasprodan. Moram priznati da i postoji dobar razlog za to što ga puno ljudi kupuje. Njegova cijena je samo 12,90 kn, a kistić sličan ovome nećete nigdje pronaći po tako niskoj cijeni.

DSCN1598

 

Zbog toga što je izrađen od sintetičke dlake, njegovo pranje je lako jer proizvod samo “sklizne” s dlačica. Ako želite znati kako ja perem svoje kistiće kliknite ovdje.

DSCN1599

Ne ustručavajte se nego posegnite za ovim kistićem i dajte mu priliku. Možda će vam trebati malo vježbanja, ali kist za blendanje jedan je od najvažnijih koje možete posjedovati, zato što nitko na ovom svijetu više ne voli grube prijelaze ili neujednačene rubove sjenila. Imate moje tople preporuke!

Koje ste još Essence kistove isprobali i kakvi su vaši dojmovi?

 

Slični postovi:7 thoughts on “Essence eye blender brush”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *