Essence camouflage kremasti korektor

Nisam u potpunosti sigurna, ali mislim da sam zadnju Essence recenziju pisala prije otprilike godine dana. Uopće ne znam kako se to dogodilo, stavila sam ovaj brand malo po strani jer me nije puno proizvoda oduševljavalo, a ono što mi se sviđa – o tome sam već prethodno pisala. Sada sam nekako obnovila Essence zalihu, pogotovo s dolaskom noviteta pa vas tako čeka i nekoliko Essence recenzija. Započet ću s Essence camouflage kremastim korektorom.

Essence camouflage (1)

Ovaj proizvod dolazi u samo jednoj nijansi (odnosno, kombinaciji nijansi) – 10 natural beige. Veliki plus je što tu dobijete korektor svjetlije i tamnije nijanse pa ga lako možete prilagoditi svojem tonu kože, ali ako koristite samo jednu nijansu (poput mene) druga će vam ostati neiskorištena.

Cijena ovog proizvoda je 21,90 kn.

Essence camouflage (2)

Essence camouflage (3)

Vrlo ga je lako usporediti s već dobro znanom Catrice kamuflažom u kremi, a ako gledamo u tom smjeru, iako daje slabije prekrivanje izgleda puno prirodnije na licu i ne djeluje isušujuće. Ja ovaj korektor koristim za prekrivanje nedostataka (bubuljice, ožiljci od akni, crvenilo) i po tom pitanju je jako dobar. Nanosim ga preko tekuće podloge malim kistićem. Vrlo je dobar i za korištenje preko dana te dodatno popravljanje makeupa ako imate potrebu.

Lijepo se blenda, no ne bih ga preporučila za nanošenje ispod očiju jer se kremasti korektori tamo jako brzo nakupe – za takvu namjenu ipak posegnite za tekućim korektorom.

Essence camouflage (4)

Vjerujem da ću ovaj proizvod nastaviti kupovati naizmjenično (ili istovremeno haha) s Catriceovom kamuflažom jer su oba jako kvalitetni proizvodi, iako mi se kod Catricea više sviđa što ima nešto veći izbor nijansi.

Jeste li vi isprobali ovaj korektor? Kakvo je vaše mišljenje?

*PR proizvod

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *