Essence dugotrajan ruž za usne – novitet!

Vjerojatno svaka od vas posjeduje barem jedan Essence ruž za usne iz starijih kolekcija, pa isto tako i znate da se nisu pokazali kao najbolji izbor kada se radi o drogerijskim ruževima. Pristupačni su cijenom, ali mene više podsjećaju na pigmentirane balzame nego na ruževe.

Veliko iznenađenje su mi novi dugotrajni ruževi koje sam sve redom swatchala i odlučila da ih moram skupiti sve, počevši sa onim u nijansi 09 Wear Berries! (inače ih ima deset). Sljedeće nijanse koje ću si priuštiti će najvjerojatnije biti 01 Coral Calling i 10 Cotton Candy.

Essence longlasting lipstick (1)

Po cijeni od 20,90 kn dobiti ćete 3,8 grama proizvoda kojeg možete koristiti čak 24 mjeseci. Pakiranje ove kolekcije puno je elegantnije i čvršće nego ono starije (odrasta li nam to Essence?). Tanka trakica u boji otkrit će vam koja nijansa ruža se nalazi unutar pakiranja.

Essence longlasting lipstick (2)

Ono što me posebno oduševilo jest slovo „e“ koje se nalazi na ružu (ah, sitnice me jednostavno čine sretnom!). Ponovno, izgleda kao da je puno skuplji.

Essence longlasting lipstick (3)

Ruževi u ovoj kolekciji su mat, bez shimmera. Mekane su teksture i lako se razmazuju, a i dosta su pigmentirani. Lako se nanose te vam neće biti potrebna četkica za ruž kako bi precizno nanijele čak i tamnije nijanse.

Essence longlasting lipstick (4)

Jesu li doista dugotrajni? Ja sam ovaj ruž nosila na vjenčanje (kako izgleda uklopljen u look i na licu možete vidjeti u LOTD članku) i izdržao je put do crkve, crkvenu svečanost, pa sve do juhe (što bi ukupno bilo tri sata!). Prije večeranja sam ga ja skinula s usana. Jedina mana mu je što blago issušuje usne.

Essence longlasting lipstick (5)
Nisu me oduševili samo pakiranje i izbor nijansi, već i karakteristike ovog ruža! Zbog toga mu dajem ocjenu 5 i nadam se da ću vam uskoro predstaviti još nijansi!

Jeste li vi isprobale ovaj ruž? Koja vam je najdraža stvarčica iz jesenske kolekcije, da znam na što da bacim oko? : )

Slični postovi:14 thoughts on “Essence dugotrajan ruž za usne – novitet!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *