Essence liquid ink bijeli tuš

Prije nekoliko godina tuševi u boji bili su veliki hit. Onda su pali u zaborav i jedini tuš koji se nosio bio je onaj crni. Jedini koji se prihvaćao i jedini koji nikad nije izašao iz mode. Ovo ljeto u trendu su ponovno tuševi u boji, a ako niste toliko hrabri za boju – imam jednu odličnu alternativu za vas: bijeli tuš.

Znam, zvuči malo čudno i nevjerojatno, ali već kad sam ga prvi puta nanijela znala sam da će naša ljubav trajati i od tad ga nosim otprilike jednom tjedno. Evo upravo sjedim ovdje i pišem o njemu i jedva čekam da ga ponovno nosim.

Radi se o Essence liquid ink tušu u bijeloj nijansi čija cijena je oko 25 kuna, a dostupan je na Essence policama od jednog metra ili u Mulleru.

Essence liquid ink white (1)

Tuš je prema svim karakteristikama vrlo sličan regularnom liquid ink tušu – ima tanku i preciznu četkicu s kojom je meni najlakše baratati i preferiram takve tuševe. Nije previše tekuć već ima kremastu teksturu i jako je lako baratati s njime bez da se razmaže ili razlije.

Essence liquid ink white (2)

Essence liquid ink white (3)

Bitno je reći da ovo nije mat bijeli tuš već metallici baš bih voljela da Essence uskoro izbaci i mat bijeli tuš. Pigmentiranost ovog tuša je odlična, čak i ako prvim slojem ne uspijete dobiti odlično prekrivanje (a trebali biste) uvijek možete dodati drugi sloj koji neće smetati niti promijeniti teksturu tuša.

Posebno mi se sviđa što se ne preslikava niti razmazuje tijekom dana – kako ga nanesete takav će i ostati, što je prednost nad crnim Essence tušem koji ne može izržati cijeli dan bez da se malo razmaže.

Essence liquid ink white (4)

Ostavljam vas s nekoliko lookova u kojima sam nosila bijeli eyeliner – obećajem da će ih biti još! 🙂

Essence liquid ink white (5)

Essence liquid ink white (6)

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *