Essence Liquid Ink Eyeliner

Danas ću vam ukratko predstaviti jedan od svojih HG proizvoda. Uvijek mu se vraćam, kupujem novi još kada nisam do kraja potrošila prethodnu bočicu i jednostavno ga obožavam.
Svaka od nas ima neki favorit među eyelinerima, bio on sa spužvastom četkicom, običnom četkicom, gel eyeliner ili eyeliner pen.

Kod mene se radi o Essence Liquid Ink eyelineru s četkicom.

Essence Liquid Ink Eyeliner (1)

Eyeliner dolazi u klasičnom crnom pakiranju, a jedina zamjerka koju imam jest to što se slova na pakiranju brzo izbriju. Nije ključna stavka kod samog proizvoda, ali jednostavno me živcira. :D

Ima 3 mililitara i rok trajanja mu je 6 mjeseci. Meni traje i duže (jer ga ne nosim svakodnevno), a još jedna odlika mu je ta da se ne zasuši.

Za njega ćete trebati izdvojiti 22 kune i 90 lipa.

Essence Liquid Ink Eye (2)

Aplikator je jako tanak što ga čini IZUZETNO preciznim. Pomoću njega možete izvući tanku ili debelu liniju, napraviti savršeni vrh… Što god poželite. :D
Potrebno je pričekati nekoliko trenutaka da se posuši, ali ja to ubrzam tako da ga fiksiram kosim kistom i crnim mat sjenilom.
Postojan je. Ne miče se sa kapka cijeli dan.

Essence Liquid Ink Eye (3)

Sviđa mi se i to što je uistinu crn. Ne siv – crn! Kod mnogih eyelinera možete naići na lošu pigmentiranost (pogotovo kod eyeliner penova).
Dolazi i u vodootpornom izdanju, ali njega još nisam isprobala.

Zamislite koju mu ocjenu poklanjam – čistu peticu!

Koji je vaš najdraži tuš?

Slični postovi:

12 thoughts on “Essence Liquid Ink Eyeliner

 1. I ja sam čula da je taj Evelinov navodno odličan. A kad sam ga otišla škicnut da vidim kakav je, nisam baš dobila dojam da je nešto pretanak… hm.. morat ću probati! :) I jedan i drugi!!

 2. Ovo je također moj najdraži tuš,definitivno,ali dok nisam stavljala apsolutno nikakvu podlogu (imam super ten) mi je klizio s kapaka jer su malo masniji,ali sada kad stavljam bb kremu i pod obavezno kompaktni max factor na kapke,stoji savršeno cijeli dan.
  Vodootporni je još bolji,prala sam kosu i lice i trljala lice ko blesava,sve se izbrisalo osim njega. Nešto fantastično za malo para :D

  1. S obzirom na to da mi se i ova obična verzija drži bez micanja s kapka do kad ga ne skinem, ne budem kupovala vodootpornu jer vidim da bi se namučila sa skidanjem. :D

 3. Nemam za sad najdraži, korisim oriflamov very me, nisam nešto prezadovoljna ali služi svrsi.
  Planiram kupiti evelinom jer sam toliko hvale o njemu čula, a za njegovu cijenu se isplati.
  No, zanima me jedna stvar, bila sam malo zločesta pa sam ga jednom otvorila tek tolko da vidim taj slavan kistić, i kad sam ga otvorila sa kistića je kapalo nešto kao voda o.O Jel to tak mora bit, pa se promućka i onda je ok ili????

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *