Essence Liquid Ink Eyeliner

Danas ću vam ukratko predstaviti jedan od svojih HG proizvoda. Uvijek mu se vraćam, kupujem novi još kada nisam do kraja potrošila prethodnu bočicu i jednostavno ga obožavam.
Svaka od nas ima neki favorit među eyelinerima, bio on sa spužvastom četkicom, običnom četkicom, gel eyeliner ili eyeliner pen.

Kod mene se radi o Essence Liquid Ink eyelineru s četkicom.

Essence Liquid Ink Eyeliner (1)

Eyeliner dolazi u klasičnom crnom pakiranju, a jedina zamjerka koju imam jest to što se slova na pakiranju brzo izbriju. Nije ključna stavka kod samog proizvoda, ali jednostavno me živcira. 😀

Ima 3 mililitara i rok trajanja mu je 6 mjeseci. Meni traje i duže (jer ga ne nosim svakodnevno), a još jedna odlika mu je ta da se ne zasuši.

Za njega ćete trebati izdvojiti 22 kune i 90 lipa.

Essence Liquid Ink Eye (2)

Aplikator je jako tanak što ga čini IZUZETNO preciznim. Pomoću njega možete izvući tanku ili debelu liniju, napraviti savršeni vrh… Što god poželite. 😀
Potrebno je pričekati nekoliko trenutaka da se posuši, ali ja to ubrzam tako da ga fiksiram kosim kistom i crnim mat sjenilom.
Postojan je. Ne miče se sa kapka cijeli dan.

Essence Liquid Ink Eye (3)

Sviđa mi se i to što je uistinu crn. Ne siv – crn! Kod mnogih eyelinera možete naići na lošu pigmentiranost (pogotovo kod eyeliner penova).
Dolazi i u vodootpornom izdanju, ali njega još nisam isprobala.

Zamislite koju mu ocjenu poklanjam – čistu peticu!

Koji je vaš najdraži tuš?

Slični postovi:12 thoughts on “Essence Liquid Ink Eyeliner”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *