Sve će biti dobro na kraju. Jer, ako nije dobro, onda nije kraj.

Essence Liquid Ink Eyeliner

Danas ću vam ukratko predstaviti jedan od svojih HG proizvoda. Uvijek mu se vraćam, kupujem novi još kada nisam do kraja potrošila prethodnu bočicu i jednostavno ga obožavam.
Svaka od nas ima neki favorit među eyelinerima, bio on sa spužvastom četkicom, običnom četkicom, gel eyeliner ili eyeliner pen.

Kod mene se radi o Essence Liquid Ink eyelineru s četkicom.

Essence Liquid Ink Eyeliner (1)

Eyeliner dolazi u klasičnom crnom pakiranju, a jedina zamjerka koju imam jest to što se slova na pakiranju brzo izbriju. Nije ključna stavka kod samog proizvoda, ali jednostavno me živcira. 😀

Ima 3 mililitara i rok trajanja mu je 6 mjeseci. Meni traje i duže (jer ga ne nosim svakodnevno), a još jedna odlika mu je ta da se ne zasuši.

Za njega ćete trebati izdvojiti 22 kune i 90 lipa.

Essence Liquid Ink Eye (2)

Aplikator je jako tanak što ga čini IZUZETNO preciznim. Pomoću njega možete izvući tanku ili debelu liniju, napraviti savršeni vrh… Što god poželite. 😀
Potrebno je pričekati nekoliko trenutaka da se posuši, ali ja to ubrzam tako da ga fiksiram kosim kistom i crnim mat sjenilom.
Postojan je. Ne miče se sa kapka cijeli dan.

Essence Liquid Ink Eye (3)

Sviđa mi se i to što je uistinu crn. Ne siv – crn! Kod mnogih eyelinera možete naići na lošu pigmentiranost (pogotovo kod eyeliner penova).
Dolazi i u vodootpornom izdanju, ali njega još nisam isprobala.

Zamislite koju mu ocjenu poklanjam – čistu peticu!

Koji je vaš najdraži tuš?

Slični postovi:12 thoughts on “Essence Liquid Ink Eyeliner”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *