Essence longlasting lipstick – 15 Oh so matt!

Od kada sam otkrila Essence prozivode za usne počela sam šminkati svoje usne. Do sada sam to izbjegavala jer me ni jedan proizvod nikad nije oduševio niti ostavio dobar dojam na mene. Ono što me prvenstveno osvojilo kod Essencea jest pigmentiranost i izdržljivost uz činjenicu da im većina proivoda ima mat finish i vrlo nisku cijenu!

Kroz tjedan, dva pričat ću vam o Essence olovkama za usne, no danas vam donosim recenziju još jedne nijanse dugotrajnog ruža, a to je 15 oh so mat!. Prije sam recenzirala ruž u nijansi 09 wear berries!

Essence longlasting lipstick (3)

Oh so mat! je bež-roskasta nude nijansa. Takve nijanse počela sam nositi tek nedavno i mislim da izgledam potpuno dručkije s njima (i jako mi se sviđaju). Tome ste mogli svjedočiti u ovom LOTD članku gdje možete naći više fotki ruža na usnama. Inače, ruž obavezno kombiniram s olovkom slične nijanse.

Cijena ruža je 25 kn i dolazi u količini od 3,8 grama. Preporučljivo je iskoristiti ga unutar 24 mjeseca.

Essence longlasting lipstick (1)

S obzirom na to da je ruž mat finisha, može biti blago isušujuć, pa preporučujem da nahranite usne balzamom ili vazelinom na početku šminkanja (dok dođete do usana već će biti lijepe i meke). Posebno mi se sviđa što je dugotrajnost ruža (uz olovku) jako dobra, barem do prvog obroka. Istovremeno nećete imati problema sa skidanjem ruža u kojem god trenutku želite. Vrlo ga je jednostavno nanositi ravno iz bulleta, što je za mene velika prednost jer ga možete jednostavno popraviti kad god želite.

Essence longlasting lipstick (2)

Moja odluka je dobrano povećati kolekciju dugotrajnih ruževa pošto ih imam samo dva, a posebno bih željela isprobati neke iz nove nude kolekcije koja je došla kao proljetni novitet u stalnu postavu.

Koje ste dugotrajne ruževe vi isprobali, kakvi su vaši dojmovi i imate li preporuke za mene?

 

Related Posts

5 Comments

 • Reply
  hzilla
  31. Ožujak 2015. at 12:28

  od nude kolekcije imam cool nude i come naturally. prvi mi je odličan, a drugi mi ne stoji nikako, možda jer sam trenutno skroz blijeda. i počela sam koristiti essence olovke za usne, ima krasan izbor boja. :D

  • Reply
   Lux Lucis
   8. Travanj 2015. at 17:43

   Ja bi kupila sve, iako mi vjerojatno sve ne bi dobro stajalo. :D

 • Reply
  Beautylicious
  31. Ožujak 2015. at 13:05

  Joj i ja ih jako volim. Ova nijansa i 11 nude love. <3

 • Reply
  Stela
  31. Ožujak 2015. at 22:30

  Prelijep je, imam i ja jedan i odličan mi je :)

 • Reply
  BeautyDoctor
  6. Travanj 2015. at 17:22

  Nijansu 06 moraš probati :))
  Divna smeđkasto-mauve nijansa,obožavam je :)
  Pisala sam recenziju o njoj :)

 • Leave a Reply