Essence Multi Action maskara

Essence Multi Action maskara je ona kojoj se uvijek vraćam. Ponajviše što za dosta nisku cijenu dobijete zaista kvalitetan proizvod, a ostatak maskara koje nam nude drogerije je dosta skup za moj studentski džeparac (ulovila sam Collosalku na akciji jednom i mogu reći da mi se svidjela te je planiram ponovno kupiti).

SAM_1230

Ova maskara dolazi u običnom uskom pakiranju sa jednostavnom četkicom. Sviđa mi se ovakva četkica jer savršeno odgovara mojoj vrsti trepavica (dosta su guste ali nešto kraće od „normalnih“).

SAM_1234

 

SAM_1235

Maskara nema mirisa što je veliki plus. Obično maskare znaju imati dosta neugodan miris. U potpunosti je crna.

Namijenjena je produživanju trepavica, davanju gustoće i uvijanju. Jedino što ne radi kako bi trebala je uvijanje (iako nisam još naišla na maskaru koja to radi). Zato prije nego što je nanesem koristim uvijač.

SAM_1232

Jako mi se sviđa i to što se ne trusi, pa možete biti sigurne na kraju dana nećete imati oči kao panda. Izdrži cijeli dan. Dosta se lako skida, ali ipak preporučam da ju skidate s vlažnim maramicama ili odstranjivačem šminke prije umivanja.

cats

Ukoliko vam se ova maskara u početku ne svidi, ne odustajte. Što je duže imate, ona postaje sve bolja, pa budite strpljive prvih tjedan-dva korištenja.

 

Slični postovi:1 thought on “Essence Multi Action maskara”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *