Sve će biti dobro na kraju. Jer, ako nije dobro, onda nije kraj.

Essence Multi Action maskara

Essence Multi Action maskara je ona kojoj se uvijek vraćam. Ponajviše što za dosta nisku cijenu dobijete zaista kvalitetan proizvod, a ostatak maskara koje nam nude drogerije je dosta skup za moj studentski džeparac (ulovila sam Collosalku na akciji jednom i mogu reći da mi se svidjela te je planiram ponovno kupiti).

SAM_1230

Ova maskara dolazi u običnom uskom pakiranju sa jednostavnom četkicom. Sviđa mi se ovakva četkica jer savršeno odgovara mojoj vrsti trepavica (dosta su guste ali nešto kraće od „normalnih“).

SAM_1234

 

SAM_1235

Maskara nema mirisa što je veliki plus. Obično maskare znaju imati dosta neugodan miris. U potpunosti je crna.

Namijenjena je produživanju trepavica, davanju gustoće i uvijanju. Jedino što ne radi kako bi trebala je uvijanje (iako nisam još naišla na maskaru koja to radi). Zato prije nego što je nanesem koristim uvijač.

SAM_1232

Jako mi se sviđa i to što se ne trusi, pa možete biti sigurne na kraju dana nećete imati oči kao panda. Izdrži cijeli dan. Dosta se lako skida, ali ipak preporučam da ju skidate s vlažnim maramicama ili odstranjivačem šminke prije umivanja.

cats

Ukoliko vam se ova maskara u početku ne svidi, ne odustajte. Što je duže imate, ona postaje sve bolja, pa budite strpljive prvih tjedan-dva korištenja.

 

Slični postovi:1 thought on “Essence Multi Action maskara”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *