Essence nail art duo stylist

Dolaskom nove sezone, Essence je odlučio povući točkalicu iz prodaje, što me malo rastužilo jer su je oni jedini prodavali i to po pristupačnoj cijeni. No brzo su popravili dojam (kao da su osjetili moju tugu), te u novoj kolekciji predstavili DUO točkalicu, koja ima dva vrha i zato je još bolja od one prethodne! (Nova kolekcija ima hrpu zanimljivih stvari, pa ako još niste škicnule, svakako dajte.)

Točkalica dolazi lijepo zapakirana tako da možete biti sigurne da ćete biti prva koja je dira. 🙂
Kao što sam već i rekla, ima dva vrha, samo što je jedan veći a drugi manji i to je ono zbog čega mi se ova točkalica više sviđa od prethodne.

Točkalicu vrlo lako možete očistiti sa acetonom, i koristiti je nebrojeno mnogo puta.


Na slici ispod možete vidjeti usporedbu stare i nove verzije Essence točkalice. Ono što mi se ne sviđa je što je ova točkalica manja i tanja pa bi mogla biti nepraktičnija za korištenje s obzirom da treba biti jako oprezan dok se sa njom radi.

Za što sve koristim točkalicu? Iz prijašnjih članaka s manikurama mogle ste vidjeti razne načine korištenja točkalice, pa svakako provjerite ako još niste. Točkalica obično služi za stiliziranje noktiju (točkice, crtice, cvjetići…), nanošenje cirkona i ukrasa (naljepnica) i francusku manikuru.  Ona je vrlo korisna stvarčica i mislim da bi je svaka djevojka trebala imati.

Zahvaljujem svima koji su me lajkali na fb-u!

Slični postovi:5 thoughts on “Essence nail art duo stylist”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *