Essence sjenilo – 35 party all night

Essence sjenila koja posjedujem nisu me baš fascinirala. Dosta se truse, jako su slabo pigmentirana (jako!) i ne traju dugo na kapcima. Već neko vrijeme izbjegavam njihovu kupnju jer za sličnu cijenu mogu kupiti i neka kvalitetnija sjenila (Catrice, Alverde…). Naravno, kao prava beauty blogerica, imam zaduženje da isprobavam različite proizvode i prenosim dojmove svojim čitateljicama, pa kada je popust Kozmo srijede bio na sjenila, odlučila sam odabrati Essence sjenila jer sam im željela dati drugu šansu.

Odabrala sam samo jedno sjenilo jer se nisam htjela prenagliti pa završiti sa tri neiskoristiva sjenila. Sjenilo o kojem ću vam danas pričati je 35 party all night sjenilo s metallic efektom.

SAM_1751

Zašto sam odabrala baš njega? U posljednje vrijeme mi se jako sviđaju metallic i shimmerasta sjenila, pa sam uz ovo sjenilo odlučivala između još tri Essenceova i većine Catrice shimmerastih sjenila (čije sam swatcheve kasnije vidjela i žao mi je što nisam kupila bar jedno).

SAM_1752

Cijena: 17 kuna

Količina: 2,5 g

Rok trajanja: 24 mjeseca od otvaranja

SAM_1753

Party all night lijepa je metallic nijansa koja graniči između zlatne i brončane. U sebi sadrži sitan shimmer te je kao takva dobra u kombinaciji sa nekim od Essence Stay All Day sjenila.

SAM_1755

Tekstura je naj čudnija stvar vezana uz ovo sjenilo – malčice brašnasta, što utječe na to da se sjenilo dosta trusi (za nanošenje preporučam čim tvrđi kist –ili čak spužvasti aplikator- jer će vam s mekanog jednostavno nestati). Pigmentiranost nije toliko poražavajuća kao sa ostatkom Essence sjenila koje sam imala prilike isprobati. Uz bazu za sjenilo traje dovoljno dugo, iako ja uvijek nanosim zlatno/brončano kremasto sjenilo kao bazu (što spašava i problem po pitanju teksture).

SAM_1805

Ovako izgleda sjenilo nakon dva korištenja (većina shimmera i metallic efekta je samo na površini). Šteta, nijansa je sama po sebi ok.

SAM_1813

Zbog svega navedenog, dati ću sjenilu ocjenu 3,5. Nije velika katastrofa, a nije ni pun pogodak. Kakva su vaša iskustva sa Essence sjenilima?

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *