Essence Stay All Day Korektor – proizvod tjedna!

Vani postaje se toplije, a ja nikako ne volim osjećaj teških pudera na koži, a ni izgled svoje kože prekrivene puderom pod suncem. Činjenica jest da preko dana trebam samo prekrivanje crvenila na licu te pokojeg prištića, a korektori su mi uvijek bili samo usputna stvar, proizvod koji sam nanosila nakon prekrivanja lica tekućim puderom.

1

Tako sam se uputila u Kozmo, s ciljem da kupim Catrice Camouflage Cream, ali ga nije bilo na Catriceovom stalku, pa sam odlučila pronaći privremeno rješenje. Kupujući Essence proizvod, nisam očekivala da će prekrivanje biti jako dobro, ali sam mu ipak odlučila dati priliku.

2

Essence Stay All Day korektor dolazi u količini od 7 mililitara s rokom trajanja od 6 mjeseci i cijenom od 22 kune. Dostupan je u dvije nijanse, a ona koju ja koristim jest 10 Natural Beige. Smatram da je uvijek bolje kupiti nijansu svjetliji korektor od vašeg tena jer ipak služi za prekrivanje crvenila, a ujedno i osvježi vaše lice (pogotovo ako ga koristite za prekrivanje podočnjaka).

3

Pakiranje je slično onom klasičnog sjajila za usne, zato što se radi o tekućem korektoru. Namjerno sam izbjegavala kremaste korektore i korektore u sticku jer mi se čini da oni jako issušuju kožu i zavlače se u pore, te se ujedno ne mogu tako dobro izblendati kao tekući korektor. Aplikacija je vrlo jednostavna, pomoću četkice nanesete korektor na željeno mjesto te izblendate prstom ili sintetičkim kistom.

4

Što se najvažnije stvari – prekrivanja– tiče, mogu reći da sam iznenađena prekrivnom moći ovog malca. : ) Par dana sam nosila samo njega na nekim dijelovima koji su tražili prekrivanje, ali u posljednjih par dana mi se stanje na licu jako pogoršalo, pa ipak na neka mjesta dodam bb kremu.
Također, zaista je dugotrajan. Ako ga nosite samostalno, neće vam se pomaknuti s mjesta čak i ako odmarate na krevetu gledajući film.

slika5

Lijeva slika prikazuje jedan sloj korektora, a pošto ga je vrlo lako moguće nadograđivati, na desnoj slici su dva sloja.

sw

Koji je vaš najdraži korektor? Čime prekrivate male nedostatke i crvenila na licu ljeti?

 

Slični postovi:3 thoughts on “Essence Stay All Day Korektor – proizvod tjedna!”

  • lijepo je čitati recenzije o puderima i korektorima kada cure koje ga koriste tu i tamo radi prekrivanja malih nepravilnosti 🙂

    naime meni su obrazi puno ožiljaka od starih prištića (na koži mi lako ostaje ožiljak i od najmanjih ogrebotina 🙁 ) tako da koristim essenceov all about matt, ali opet nikako da nađem nešta što će mi biti savršeno :/

    prekrivanje mu je super nakon vichyjevog iz kojeg mi je doslovno krenula izlaziti voda, ne znam kako :O :S

    • I meni se u posljednje vrijeme stanje pogoršalo i nije mi baš dovoljan samo korektor. :/

      Vichy meni nikako da sjedne, općenito sa većinom proizvoda koje sam probala nije bilo sreće. :/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *