Essence Stay All Day long lasting eyeshadow

Prije nekoliko dana našla sam se u DM-u (koje čudo) i primijetila da Essence ima sniženja na određene artikle, točnije na artikle koje planiraju izbaciti iz kolekcije. Ako još niste vidjele, požurite jer su ti artikli sniženi na samo 9,90 kn. Tako sam ja konačno dobila priliku isprobati ova kremasta sjenila koja su dugo bila na mojoj wishlisti, ali se nikako nisam mogla prisiliti da ih kupim, uvijek je nešto drugo bilo važnije.

Slika2
Naime, prvo sam kupila sjenilo broj 02 i nakon dva korištenja nisam mogla zamisliti život bez još ovakvih sjenila! Zato sam odlučila kupiti i ostatak prvom prilikom. Kada sam došla u Zagreb prvo sam ušla u Kozmo i primjetila da oni uopće nemaju to sniženje, a u prvom DM-u u koji sam ušla ostalo je još samo jedno sjenilo. Zato sam u sljedećem DM-u (treća sreća!) naišla na još dva sjenila (broj 01 i 03). Na kraju sam otišla u još jedan DM, samo provjeriti imaju li koju od ostalih nijansi, ali tamo nije bilo ni jednog sjenila : ( Vi vjerojatno nećete nabasati na ova sjenila na sniženju, ali njihova cijena je 24,90 kn (Kozmo) što i nije toliko puno s obzirom na njihovu savršenost. 😀

Slika1

Essence Stay All Day sjenila su izrazito pigmentirana i sviđa mi se što su kremasta pa izgleda kao da nosite pravo zlato/srebro/platinu na kapcima. No ne čini ih samo to idealnima za večernji i glamurozni make-up, već i činjenica da zaista dugo traju na kapku (što i samo ime kaže :D). Ja sam nosila sjenilo u kazalište, bila sam tamo šest sati i nije se nakupilo u pregibu kapka.
Tekstura sjenila je jedina stvar koja mi je malo čudna, zato preporučam korištenje ovakvog kistića za nanošenje sjenila na kapak (i to laganim utapkavanjem na kapak, ne razmazivanjem). Nanošenjem prstom nećete dobiti tako snažnu boju.

SAM_1123
01 Coppy Right

01
Brončana nijansa. Ona mi se nešto manje sviđa od ostale dvije, ali jako dobro istakne smeđu boju mojih očiju.

SAM_1103

02 Glammy Goes to…

02

Prekrasna boja starog zlata. Jako lijepo izgleda na kapku.

SAM_1109
03 Steel the Show         

03
Srebrna boja metala. Divna!

SAM_1113
I konačno – swatchevi! Vidite li sada zašto ih obožavam?

SAM_1119
Jeste li vi isprobale ova sjenila? Ako ne, hoćete li?

Slični postovi:1 thought on “Essence Stay All Day long lasting eyeshadow”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *